09 september 2006


THUIS
we zijn vandaag lekker thuisgebleven. gisteravond heb ik vreselijk overgegeven, ik was er heleaam beduusd van. vandaag voel ik me al beter. Mama vondt het beter om vandaag ff rustig aan te doen en morgen te gaan wandelen. zeker omdat ik een drukke week voor de boeg heb. dus heb ik lekker met auto's gespeeld en op de bank geklomen. Toen mama de was opgehangen had heb ik alles weer van de waslijn gehaald en terug in de wasmachine gestopt, voor de lol. ook heb ik zelf een videa filmpje gemaakt van mezelf, gewoon omdat dat leuk is.

08 september 2006

ziekenhuis , alweer.......
Vanmiddag zijn we met de bus geweest. alweer naar het ziekenhuis. De dietiste zegt dat ik genoeg calorietjes binnenkrijg, dus mag de sondevoeding vervangen worden door vitaminepilletjes met water. Dinsdag gaan ze een slikfoto maken in hetzelfde ziekenhuis. Waarschijlijk moet dan mijn sonde er even uit. Mama heeft vandaag dokter nix gevraagd of de sonde er dan ook drie dagen uitmag blijven, omdat ik donderdag ook weer in het ziekenhuis moet zijn, voor een 24-uurs sonde. Maar dat mag niet omdat ik veel te weinig drink. En dan droog ik weer zo uit zegt de dokter. Nu hoopt mama dat de slikfoto met de sonde erin gemaakt kan worden. anders moet dat hele akelige apparaat teruggeduwt worden voor maar twee dagen. Vorige maand ben ik twee keer uitgedroogd. Dat doe je echt niet voor de lol. Kwas er flink ziek van.
Anyway , khoefde vandaag dus niet te blijven daar, mocht weer lekker mee naar huis. in de gangen van het ziekenhuis mocht ik uit de wagen en ben naar de uitgang gerend waar ik lekker met de draaideuren ben gaan draaien....... toen weer met de bus naar huis.

Onderweg mocht ik zoals altijd uit de wagen om zelf op een rustiger stukje ook nog wat rond te stappen. Gelijk ben ik naar de schouwburg gerend, het is daar geweldig leuk!! shuifdeuren schuifdeuren en schuifdeuren!! ennu de mensen zijn daar ook aardig, Ik mag lekker even met de deuren spelen, Dat doet mij dat ziekenhuis even vergeten.

05 september 2006Vanmorgen met mama en nic naar bambini geweest. Dat was geweldig leuk. Een leuk klim fiets glij blokken indoor speeltuin. Het allermooiste vindt ik daar de draaideurtjes. Kwas wel erg moe. van al dat geren gespring en gefladder.'sMiddags belde de dok van het ziekenhuis op. ze gaan dus geen biopsie doen. Maar volgende week donderdag krijg ik een 24 uurs sonde.
Dan blijf ik een nachtje slapen met mama in vlissingen. Wat ik daar het vervelendst aan vind is dat deze die ik nu heb eruit moet, dan die andere erin, en dan weer een gewone sonde, yakkie.


Vandaag ben ik naar het ziekenhuis geweest. Een afspraak bij de kinderarts. Dat vond ik minder. Ik heb gelukkig geen bloedarmoede meer. Maar ze zijn nog lang niet klaar met mij.
Ok ik drink dus bijna niet, zo'n 300ml perdag. Daar maakt mijn omgeving zich nogal zorgen om. Daarom gaan ze allemaal vervelende onderzoeken bij mij doen. Er wordt nu gepraat over een slokdarm biopsie. dat willen ze doen als ik in rotterdam wordt opgenomen later deze maand....klinkt niet erg gezellig!! gelukkig hebben ze bij het ziekenhuis geweldige draaideuren!! dus al het leed was ik snel vergeten!! Onderweg naar huis zag ik nog een lieve duif en kreeg ik van mama een mooi shirt. MET LANGE MOUWEN!! tsk, is ze dan vergeten dat ik LANGE MOUWEN niet aan doe? anyway de tekst erop is wel cool!!