22 augustus 2008

kairise

deze kwam mama tegen op een oudere vid cam. het was tijdens een kai-rise sessie een tijd geleden. opvallend is hoe rustig ik naar het liedje luister (totdat ik zie dat ik gefilmd ben) wendy zingt een liedje over drukken....

20 augustus 2008

ik hoor erbij

dinsdag en ook vandaag ben ik in de gewone klas geweest.
maandag en dinsdag heb ik een andere juf dan de andere dagen. de maandag dindag juf en de andere dagen juf vinden het allebei goed dat ik volledig meedraai in de klas. ik mag dus gewoon om hlaf negen de klas in. juf marijke zit er dan ook al. mama brengt mij in de klas. heel gewoon net als alle andere mamas en papas.de juffen hebben tegen mama gezegd dat ik ook gewoon bij de klas hoor. ikhoef dus niet naar het arduin-verzamel lokaal! ik hoor er dus nu echt bij. dat vindt ik super en mama ook. ik moet nog wel hier en daar wat wennen. het is hetzelfde lokaal als vorig jaar maar de piano juf is er niet en andere juffen hebben uiteraard andere gewoontes.maar we zijn heel blij dat het zo mag!! nu maar hopen dat die leerplicht ambtenaar niet al te gek gaat doen, maar omdat ik een op een begeleiding nodig heb en de speciale onderwijs school die niet geeft hopen we dat onze kansen groter zijn. wat kansen zegt mijn mama, die al besloten heeft dat ik blijf waar ik ben.

18 augustus 2008

eigenlijk weer naar school

vandaag was ik niet in de klas geweest. maar morgen mag ik wel in de klas. ik heb erg veel zin om naar de klas te gaan en vondt het dan ook erg jammer dat het vandaag niet kon...wel vondt ik het ritje met de tasibus erg gezellig.

17 augustus 2008

weer gespeeld
lekker een luie zondag in het park. met de trein gespeeld en in het speelkasteel geweest.