18 december 2009

de dokterverhaal kaart

woensdag patatdag
elke woensdag gaan we na school naar de mac. met de taxibus door de macdrive. ik vindt dat heel erg super leuk. het is het leukste van de schoolweek. nu is het vakantie . er ligt sneeuw op de laatste schooldag. ik vindt sneeuw helemaal niet leuk. gald en koud. ik blijf liever binnen. hoera het is vakantie!

14 december 2009

intratuin
bij intratuin is er vanuit arduin een kerstfeestje. tenmiste er is hier en daar wat georganiseerd met muziek en ik mag een kerstpakketje halen. leuk. mama heeft een kaart gemaakt waarop staat wat we doen gaan. ik bekijk de kaart zorgvuldig en haal uit mijn dvd doos een plaatje van een thomas dvd die ik nog niet in mijn verzameling heb en geef die aan mama. en heel fijn , mama zegt dat ik die mag halen als we klaar zijn bij de intratuin. gewapend met mijn programma kaart en het hoesje van de thomasdvd gaan we naar de connexionbus.bij de intratuin is het gezellig , maar erg druk. ik houd niet van druk. er is een kerstman en heeeeeel veeeel mensen. ik word gillend gek. mama draagt me even aan de zorg over van papa en gaat mijn kerstpakket regelen. ik zie een deur die open en dicht kan. dat is leuk. maar de deur gaat niet dicht er lopen steeds mense door van twee kanten. ik probeer de mensen tegen te houden en begin aan hun karretjes te trekken. ik gil . het helpt niet. papa maakt mijn handen los van de karretjes maar ik ga door. ook ga ik op de grond liggen gillen voor de deur. dan kunnnen de mensen er niet meer door en dan moet de deur wel dicht gaan. ook dat werkt niet want papa tilt mij op zodat de mensen weer de deur open houden. ik wil open dicht open dicht maar het is te druk. gelukkig komt mama en ze zegt dat we gaan. ze zegt we gaan weg. ik mag thomas halen. er staat buiten een bus van tcr waar we gelukkig zonder afspraak mee mee mogen rijden. hoera we zijn weg. thomas here we come!!

13 december 2009

"kwoot"


een mevrouw met twee kleine kindjes praate tegen mij en omdat ik geen antwoord kon geven of wilde geven herhaalde ze de vraag. mama vertelde dat ik niet kan praten.
goh is ie zo geboren vroeg de mevrouw ge-interesseerd.
( nou toen ik net geboren was kon ik heel goed praten......maar ineens had ik geen zin meer en ben er mee gestopt.)