09 september 2011

film
nu heb ik al een hele verzameling films gemaakt. op school zwaaien de kinderen naar de kamera. ze zijn er ondertussen aan gewend dat ik een nieuwe hobby heb en werken fijn mee.
mama heeft pictoos van de juffen gemaakt. ik heb nu twee verschillende coach jufz. op vrijdag een andere dan de rest van de week. om een en ander duidelijker voor mij te maken hangen de fotoos met een rooster op een keukenkastje waar ook mijn gym en zwemdagen vermeld staan. dat is duidelijk en duidelijk is goed. geen verwarring om de fustratie te beperken.
ik ben erg bezig met de klok het is een heuse obsessie. al een tijdje hoor. ik heb een grote afkeer tegen 16:00
waarom precies is niet helemaal duidelijk. mama denkt omdat dit de tijd is/was dat de fustratie van school er een tijdje is uitgekomen en ik daardoor een negatieve associatie met 16:00 heb. als ik 16:00 op de klok zie moet die ook uit. gelukkig mag de stekker dan uit de klok. mijn laptop doe ik dicht zodat ik de klok niet hoef te zien. vaak gaan we dan buiten spelen zodat de 16:00 ongemerkt aan mij voorbij gaat. de dokter zegt dat ik ocd heb. ik ben bij een nieuwe dokter geweest. we gaan stoppen met de risperdal. helemaal stoppen en daarvoor in de plaats krijg ik dan twee nieuwe medicijnen die we moeten opbouwen. ik krijg iets om sávonds te slapen en dat is dan ook de minimale dosis om te zien hoe ik daarop reageer. dan word naar behoefte de dosis opgehoogd. het zijn medicijnen tegen een heleboel dingen oa mijn woede aanval die komt vanuit fustratie die veroorzaakt word door overprikkeling en het verlies van controle door die overprikkeling en dan met die ocd onploft de boel in mijn hoofd en krijg dan dus die woede aanval en ik sluit mij af voor mijn omgeving en ik reageer niet meer op mensen, ik ben dan niet meer aanspreekbaar. dat moeten die medicijnen dus verhelpen. heel heftig allemaal.