25 oktober 2008

mama, de trein de trein!!!vanmorgen leek wel kerstmis. ik heb een kleine 20 minuten naar de wasmachine gekeken hoe die rondraaide, stopte en weer ronddraaide. veel mooier dan een kerstboom!! ik zat fijn op mamas schoot samen te kijken naar het wonder van de draaiende wasmachine.
we gingen naar de mac. dat vindt ik vaak leuk. soms wil ik niet en dat laat ik dan weten via een picto. ik mocht ook kiezen met de fiets of met de wandelwagen of de bus,..wandewagen en geen bus. want dan kan ik goed alle autoos bekijken die we voorbij lopen. op het moment vindt ik de gegraveerde ramen erg mooi, je weet wel die diefstalbeveiliging. ik weet onderweg precies welke auto wel en welke auto niet. dat laat ik blijken door mijn arm te strekken naar de auto of het teken voor loop maar door die hoef ik niet te maken. vandaag lust ik wel een happy meal....dus lekker warm aangekleed gingen we op pad. ik had nog mooie treinen gezien. treinen zijn mooi geel en groot.
bij de mac heb ik lekker patat op. en ik heb heel netjes gezeten. en ook nog fijn rondgestuiterd bij de deuren en door het restaurantje. ook kreeg ik nog een ijs. ook al is het koud, af en toe ben ik nog best te porren voor een ijs. we zijn langs de kinderboerderij gelopen maar dat boeit me niet zo erg. ik wil meestal gelijk verder.

24 oktober 2008

wachten
soms is de bus wat later dan andere dagen en wachten we dus wat langer. als het erg lang duurt wordt ik na een kwartier toch wat ongeduldig. vooral als er allemaal andere autos gaan rijden.

20 oktober 2008

hieperdepiep hoera voor mij.

hoera ik was jarig. FEEST. ik mocht op school in de gewone klas en heb daar heel fijn mijn verjaardag gevierd. luisvrij want dat is gister gecontroleerd! op school. ik had tractatie meegenomen voor de kinderen en voor de juffies en meesters.Ook mocht ik de klassen rond en kreeg een mooie kaart. ik vond het erg leuk dat de kinderen voor mij gingen zitten en genoot van de aandacht. ik had een geweldig mooie verjaardagsmuts met een grote 6. ik vondt het een erg mooie en heb hem in de bus naar huis ook trots opgehad. ik kreeg hele mooie kaarten van mijn vriendinnetje nic en van mathijs en van oma. mathijs is mijn bus en klas vriendje. in de gewone klas heb ik een vriendinnetje. dat vind ik heel gezellig . ze helpt me veel en speelt met mij aan tafel en als we buiten spelen. als ik op school kom komt ze heel vaak gelijk naar met toe en dan gaan we spelen. ze helpt me dan met veel dingen. zoooo leuk is dat.
thuis kreeg ik nog kadoos. ik heb er heel fijn meegespeeld. een mooie auto van juf marijke die echt rijden kan. een racebaan en een auto die echt rijden kan van mijn broer. een kids-computer van mijn zus, en de nieuwe vsmile van mama en papa. met rattatouille spel. mama had een 6 cake gemaakt. wat jarig zijn precies is snap ik niet helemaal en het boeit me ook eerlijk gezegd niet. wel snapte ik dat ik in de schijwerpers stond en vond dat ook erg leuk.
maandag ben ik ook nog een klen uurtje zonder juf marijke in de klas geweest. gewoon met de gewone juf en de kinderen. dat ging erg goed. voor dat je het weet kan ik het helemaal zelf!!!!