26 juni 2010

een nieuwe fiets.
vaak rijdt ik op mijn tractor. dat is best zwaar. met die plastik wielen op de weg en stoep. ik trap een beetje hier en daar. het meeste doet mama eigenlijk. zij trekt de tractor, soms wel uren lang. bewegen is gezond. en mama zegt dat het beter is als binnen zitten. dus we wandelen heel middelburg door. ik ben ook naar de mac geweest en heb daar garnalenstaartjes gegeten. jummie!!! ik had ze nog nooit eerder gegeten en vond ze verassend lekker. alleen de staartjes. de rest vond ik niet indrukwekkend.
we zijn nog naar de toys XL gegaan en daar zag mama een mooie en stoere fiets. ik heb hem gepast en hij paste mooi. met zijwieltjes voor de balans. toen mama zei tegen de verkoper doe er maar een strikje omheeen heb ik door de winkel gedanst en uitgelaten rondgerend. ook heb ik mijn autistische kwaliteiten ten toon gesteld en heb flink gefladderd en samen met mama rondjes gedraaid. het duurde even om de fiets rijklaar te maken. bandjes oppompen zadel instellen stuur omhoog. en ondertussen fladderde ik vrolijk de winkel door. ik heb een heel stuk naar buiten gefietst. het is wel wennen omdat het zwaarder is dan de tractor want trappen moet ik nu zelf doen. geen vrouwtje aan een touwtje.......:P

24 juni 2010

speeltuinmoe.

sinds deze week wil ik niet meer naar de speeltuin.ik wil soms naar de rotonde, maar meestal wil ik naar de eendjes. tenminste als dat op de tractor is. ik rijd graag op mijn tractor. aan mijn tractor zit een blauw touwtje en daar trektmeestal mijn mama ( afgelopen weekend mocht bas ook de traktor trekken, dat vondt ik erg leuk!! ) mij en e tractor door middelburg. ik moet soms erg giechelen. omhoog en omlaag vindt ik erg leuk. soms ga ik dan even bij het speeltreintje kijken. even uitrusten van het harde trappen. soms trap ik niet dan ben ik moe en hou mama voor de gek en laat haar de tractor trekken. krijgt ze ook nog een beetje beweging!!!!

ik heb een oma in amerika


ik was erg blij toen de post een echt thomas de trein t shirt bracht. helemaal opgestuurd door mijn amerikaanse oma. ik heb het tshirt ondertussen al naar school aangehad, en heb veel complimentjes gekregen.
dankje wel lieve oma. ik ben er erg blij mee.