03 november 2006

amsterdam

Naar amsterdam met de trien. op het station heb ik helemaal niet gehuild.wel rondgekeken. Wat zijn trienen groot en geel zeg!! in amsterdam was het leuk. We waren in een klerenzaak en de verkoopster wilde met mij rondjes rijden door de winkel omdat ze mij wel leuk vond. Ik heb haar toen flink geknuffeld. Wel jammer dat mama haar camera niet geladen had, dus er zijn bijna geen fotoos! Maar ok, ik heb wel een happy meal gescoord. Erg belangrijk. terug ook met de trien tuurlijk. Die grote stations zijn echt mooi. Al die treinen die af en aan rijden.

30 oktober 2006

Hond


Mijn oma en heini waren op visite met hun nieuwe hond. Ze wonen in duitsland dus ik zie ze niet zo vaak. Toch was ik helegaar niet bangigg voor MAX de hond. Ik vond hem erg leuk en moest erg hard gillen. Ook sprong ik hoger en harder dan MAX kon bijhouden. Op den duur was MAX een beetje bang voor mij.

Vorig Jaar
Nog wat kiekjes van vorig jaar.
We zijn alweer helemaal ahum gewend aan wat er komen gaat. tenminste mama heeft weer eens een van haar befaamde onderzoekjes op het internet gedaan en is nu van mening dat een peg-sonde meer voordelen heeft. Al klinkt het allemaal wat rigoreuz we zijn ondertussen ook begonnen met de losec. wat een gedoe/ beetje water beetje lucht twee minuten laten rusten voor het best resultaat. schudden volle yoghurt erbij. shudden en spuiten maar,.............lekkere cocktail!! en dan zijn er nog meer medicijntjes. boffen hoor!!