20 november 2010

cake


wij hebben cupcake gebakken met marshmellow en pindakaas. ze zijn prachtig gelukt. ik heb zelf het beslag gemaakt. en ik ben dol op pindakaas. vandaar de pindakaas het is erg lekker. ik heb zelf ook fotoos gemaakt van mijn thomas tafel. ik maak graag fotoos en filmpjes. (ik ben dol op cameras, dat merkten de jufz pas ook op school) ik heb ook memorie gedaan en ik heb gewonnen. en we oefenen zoals bijna elke dag dingne die ik bij dolfijnterapie heb geleerd met perceptie enzo.

19 november 2010

in de sloot.


de gewone dagelijkse dingen zijn weer begonnen. ik ging eerst alleedn donderdag ochtend en vrijdagochtend naar school om te wennen. daarna een volle week dus. en maandag hadden we zwem met school. ik deed het erg goed. eerst , voor curacau, wilde ik altijd graag mijn voeten op de grond houden. dat is niet meer zo. regelmatig moet de juf mij nu van de bodem hengelen. ik heb die grond onder mijn voeten neit nodig om me veilig te voelen in het water. waardoor mijn omgeving extra op mij letten moet want zwemmen kan ik ook nog niet. het is wel erg vermoeiend en gelukkig mag ik smiddags ook weer even bijkomen op het waterbed!! dat vind ik erg fijn.
maandag heb ik fijn met mijn vriendinnetje nena gespeeld. ik wordt helemaal blij als ik haar zie.
woensdag gingen we na schooltijd de fiets bekijken. ik krijg een aangepaste fiets in bruikleen (wmo ofzo) anyway ik had niet echt zin. vanuit school ging ik eerst met mama naar de mac. daarna mocht ik naar toys maar ik wilde niet. ik wil graag naar huis, maar dat ging nog even niet want we moesten dus die fiets gaan passen. ik heb er al eerder twee gepast maar de maat wass niet helemaal goed. en dan nu dus nummer drie. mama had een kortere weg naar de revacoreshop. dat was op zich wel fijn want ik vond het best koud en had al niet zo veel zin. aan de andere kant van mcd was ook een fietspadje en mama dacht dus slim te zijn. maar dat viel tegen. aan het einde van het fietspadje lagen van die stenen rioolbuizen. en waar ooit een fietspadje was was nu een rotonde waar autoos reden en naast ons was dus een sloot. dus we konden omkeren en helemaal terug richting mac dan door de tunnel enzo , dat zou toch zeker 20 minuten lopen zijn en ik had geen zin....dus dan maar de kortere weg en dat was door de sloot...... aan het eind van de sloot was het drassig en stond niet echt veel water. een plasje hier en daar. en er lag ook een houten blak in twee delen in de modder. er gingen wel vaker mensen door waarschijnlijk.
ik dus uit mijn wagentje. mama ging op de balk staan. nu moest ze dus zichzelf en mijn wagentje en ik over die balk van amper 10 cm breed krijgen. eerst de wagen , effe tillen.. dat ging best maar ik was niet zo geduldig en ging er meteen achteraan, niet luisterend naar het even wachten. de slootrand was erg glad , al die modder en plof ik zat op mijn kont in de modder. wat nu...op de balk met de buggy in de lucht stond mama . de buggy in de modder gezet en mij rechtopgetrokken zei mama nog eens wacht even. en probeerde weer de buggy naar de overkant te krijgen. maar wachten is niet mijn favoriete bezigheid en die balk in de modder was best smal dus dat vond ik niks. ik stapte naast de balk in de sloot en verdween tot mijn enkels in de modder.....mama trok me eruit en we hebben damen wel moeten lachen om mijn natte sokken. ik ging weer in de wagen zitten en we kwamen ruim op tijd aan om de fiets te bekijken. dat was een erg handige . ik heb er ook nog even op gefietst.het is wel een grappige fiets want het lijkt net of het voormiel weg is.... en binnenkort fietsen wij door middelburg. ik heb al een mooie fietsbel die op een haai lijkt

16 november 2010

FILM


DE DOLFIJN TERAPIE WORDT IN BEELD GE UPLOAD. NAAR PHOTOBUCKET. KLIK OP DE FOTO OM ERHEEN TE GAAN