14 april 2007

STERK


we gingen wandelen in het nolleboz. eendjes zoeken, om ze brood te geven. maar ik zag er geen en wilde de andere kant op waar ik iets leuks had gezien. een kinderspeeltuintje met een restauran, maar de man daar was erg sjaggo, kmogt niet eens met de deur spelen. we zijn dus maar zonder ijs verder gegaan, en hadden wat rondgelopen, maar eendjes? ho maar. Op de parkeer plaats zag ik wel wat leuks. een heuse aanhanger,.....gewoon..los ..in het wild.
vlakbij de aanhanger zag ik dus een auto met trekhaak. WOW dat ik beter als speelgoed, dit is echt. Ik had dus de aanhanger gepakt en wilde hem naar de auto toe rijden, Ik was al een stukje onderweg, maar toen mocht dat niet meer van mama en namen mama en nic me mee.
Op de parkeerplaats waar de auto van nic stond stonden mmer aautoos als toen we kwamen en ik ging ze dan ook uigebreid bekijken. Er was ook een auto met een mevrouw erin, ze had de deur open. Ik mocht kijken in de auto, en dat laat ik geen twee keer zeggen. Ik probeerde het stuur te draaien, en keek naar de voorwielen, omdat ik weet dat als je an het stuur draait de voorwielen gaan draaien.

10 april 2007

ijz


In rotterdam hebben ze groot chocolade ijs, we waren op doorreis en maakten een ijzstop in rotterdam.

09 april 2007

dagje op stap

we gingen bij de trein kijken, naar Mcd, kwamen op de terug weg de paarden tram tegen, alle schuifdeuren waren dicht. Maar er was ijs, ik was dus helemaal in mijn noppies, Kun je wel zien op de fotoos, de speeltun was ook erg leuk, maar ik was even in de war, ik wilde iets en vond dat mama dat niet mocht doen ik moest verschrikkelijk huilen en vroeg een mevrouw mee te gaan naar de skelter, ze ging mee, en maakte samen met mij de aanhanger vast. toen zette ik mijn vrachtwagen erachter en was ik weer tevreden. ik vondt het erg vervelend dat grotere jongens tikkertje gingen doen terwijl ze op de skelter zaten. ze botsen overal tegen aan. gelukkig zie mama dat ze van de skelter afmoesten omdat ie anders kapot zou gaan en kon ik er lekker weer op.

08 april 2007

schrijven op de muurMet krijtjes hebben mama en ik op de muur getekend, geschreven eigenlijk. Schrijven vindt ik leuker als tekenen. Dat doen we samen. Mama houdt mijn hand vast. Ik vind daterg leuk en vraag mama ook om mijn hand vast te huden en samen letters te maken. Op de muur schrven we pickwick en t mobile, Hema en McDonalds. Sinds vandaag heb ik ook gezien dat er bij McD en bij pickwick een kleine R in een circel staat. Ik wed dat de gemiddelde T-drinker dat nog niet is opgevallen, naast de laatse K van pickwick. anyway ik vindt het erg boeiend. Mama was het ook nog niet eerder opgevallen, maar ze leert snel. Ze ziet wat ik zie. Maar ik moet het wel aanwijzen.
Mijn grote broeer was er ook nog met zijn scoot ding. hmm
, erg interessant. maar als ik groot ben wil ik een vrachtwagen met drie aanhangers!!