27 juni 2008

shake itik klapper al twee dagen met deuren. heel hard BANG dicht en nog eens en nog eens. ik voel me niet goed. ik ben wat verkouden en mama denkt dat het daar door komt. ik heb dit vaker gedaan met keukenkastjes. de onderste deurtjes zijn uit de keuken kastjes om dat merendeel kapot waren gebangd. ik kan er niks aan doen het MOET gewoon. BANG. ik krijg hiermee wat grip op de werkelijkheid. gister en eergiste wild ik dan ook niet naar miniatuur walcheren. ik wilde wel wandelen woensdag en we kochten kip bj de hema ik wilde ze wel kopen maar niet eten,.. we zijn heerliji met de paardetram geweest. daar heb ik van genoten. ik had zelf aan mama gevraagd of we mee konden toen we erlands liepen. ik gaf eerst aand at ik wilde kijken en toen sloeg ik met mijn hand op de bank. daar wil ik zitten. hoera het mocht. ik ging uit mijn wagen heb heb heel goed geluisterd en ben netjes op de bank gaan zitten. er even afgegaan toen mama en de paardedame mijn wagentje op debok zetten. maar mama zei blijf even bij mij staan en ik heb dat ook gedaan. midden op de markt. we zijn toen samen op een bankje gaan zitten. rijden maar . ik was heel stil en heb gekeken naar alles wat er te zien was. toen het ritje klaar was moest mijn wagen worden uitgevouwen. ik heb toen ook weer netjes naast mama gestaan. mama was heel trots dat ik zo netjes luisterde. we zijn erna naar appie geweest. niet m boodschappen te doen maar om met de lift te spelen.leuk. bij de aldi nog geroltrapd. en toch nog even bij miniatuur maar ik wilde niet lang blijven en ging weer in mijn wagentje zitten nadat ik mama gebaarde dat ik bij de schouwburg liever met de deuren ging spelen dan hier in miniatuur te chillen. ik heb nog even bij de deuren gespeeld en erna een ijsje gescoord. nu naar huis het is al bijna 6 uur. donderdag was juf marijke jarig. LOLLLLIIIEEES.
hoera! het was leuk op school. na school wou ik even nks thuis gewoon lekker zitten. om half vijf toch maar wel graag gaan wandelen. we gingen naar de jumbo , choccie halen voor de stiekume jarigerd ;P
ik was erg moe en viel vlak na avondeten in slaap ik had een kipcorn op. snachts begon ik ineens hard te huilen. ik voelde me echt niet goed. mama nam me mee naar bed. en ik begon al snel daarna te schudden en te beven en te klapperen met mijn tanden en ook te iammeren. heel erg eng was dat. ik kon niet stoppen. mama kon niet meer doen dan me vasthouden en ze probeerde me met aaien en zachte woordjes te troosten. ik stopte met het klaaglijk geluid, maar bibberde en zo nog een poosje door. ook het klappertanden stopte niet. het voelde aan als meer als een uur. mama denkt dat het daarom een kwartier was. ze durfde niet meer te slapen maar viel uiteindelijk toch in slaap. smorgens was ik erg moe. heel erg moe. ik ben wel naar school gegaan. mama heeft dok rdam neurologie gebeld. en de assistente zei dat de doc zou terugbellen..............ze heeft de hele ochtend met telefoon rondgelopen om maar het telefoontje niet te missen. ..toen ze me ging ophalen van school belde ze terug. klinkt als epi. ik krijg noodmedicijn,. de dok stelde veel vragen .....schuimen tijd wat hoelang....mijn dagelijks medicijn is ook weer verhoogd. ik mag niet zwemmen zonder begeleiding en dat soort dingen....nou ja dat deeed ik toch al niet...
Ik klapper nog steeds met de deuren...ik ben nog niet fit. smiddags na het afscheid van juf petra die jammer genoeg weg gaat van mijn school zijn we nog naar mac geweest. ik wilde niks eten en dat hoefde vandaag ook niet. ik heb wel een happy meal gekregen. en lekker met de deuren gespeeld. onderweg naar huis vroeg ik nog om ijs en heb er een paar hapjes van genomen..voordat ik het weggooide..
nu mama erover terugdenkt herinnert ze zich dat ze al eerder tegen de dok had gezegd dat ik soms even in mijn slaap "schud"zouden dat ook kleine aanvalletjes geweest zijn?

24 juni 2008

chokolade

op school heb ik in de pauze mijn hele beker leeggedronken, juf P had me flink aangemoedigd. ze heeft iets verzonnen dat erg goed helpt. daarom had ik laatst ook mijn hele halve broodje opgegeten.
vandaag at ik niks.
smiddags na schooltijd wou ik verassend niet naar minatuur. maar naar appie. gelukkig moest mama geen boodxhappen doen en heb ik lekker met de lift geklierd. daarna naar de aldi met de roltrap. maar dat mocht ineens niet meer van mama. omdat ik mijn hand op de wielen van de wagen deed en mama bang is dat mijn vingers tussen de roltrap komen. ik wou toen graag de aldi in. ik mocht mijn favo choccies kopen. mama zogt ze in het rek. en zocht en zocht maar zag ze niet. ze bood me toen een alternatief aan. ik moest erg lachen . dommem mama en wees toen de chocolaatjes aan die nu onder in het rek stonden ipv bovenin. weer een slimme aktie van superkai.
mama had ook knabbelwortels gekocht. want het was al laat en etenstijd. mama vondt het heel knap dat ik een wortel aanpakte en het in mijn mond deed om te proeven. ik heb het niet opgegeten , maar was wel nieuwsgierig naar waar mama op kauwde.

23 juni 2008

amaaaaaaaaaaaaaazing

zaterdag naar de mac gegaan. lekker even niet gegeten. lol. bij de appie met de liften geklierd. en bij de zldi op de rotrappen naar boven en benenden geroetsssssssssst. harstikke tof... ;P ik ben lekker stout. want daar zijn ze dus eigenlijk niet voor gemaakt. maar ik heb de grootste pret . en mama doet mee.
en als afsluiting nog even naar miniatuur. daar was ik vrijdag ook....verassend. ze hebben toen gefilmd voor omroep zeeland. en ik heb een paar maal in beeld gelopen. ook mocht ik op de scooters rijden en zou ik gefilmd worden , maar ik vindt zitten op de scooters niet leuk. ik wil ernaast kijken hoe ze rijden. als je erop zit zie je het minder goed. anyway dat was een gemiste carrierekans. maar als ik niet wil dan wil ik niet en dan doe ik het ook niet. het was wel amusant hoe ze probeerden mij toch te laten rijden.
zondag zijn we met de trein naar goes geweest. gewoon om iets leuks met de trein te doen want er komen weer twee dagbezoeken aan in sofia. en anders is de trein alleen sofia. en in goes is een rare kleine mac. met maar een schuifdeur..................we zijn ook bij de stoomtrein wezen kijken.
nu de amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazing part.
ik had dus vorige week een beker sjokomel op. knapperdeknap. echt waar helemaal tot de bodem. vandaag heb ik een halve beker leeg gedronken en heeft petra op haar kop gestaan om mij een broodje te laten eten. met tellen en rondjes en 4 stukjes en 4 rondjes voor 4 slokjes. en rood en geel ....en nog een keer op zijn kop en toen was mijn halve broodje op. en dus ook die halve beker leeggedronken. goed he!!!!