30 december 2007

rrrrrrrrrrrrRRRRrrrik kan onderscheidt maken tussen de R en de r .. de T en de t en alle andere hoofd en kleine letters. ik weet welke bij welke hoort en dat je ze het zelfde uitspreekt. dit heb ik aan mama laten zien door te typen op een normale laptop, die dus hoofdletters heeft , en mijn nieuwe speeltje dat ik voor kerst kreeg een kinderlaptoppie met kleine letters. en het maakte voor mij geen enkel verschil. ik kon nog steeds mijn favo nummerborden vinden en typen. en ook favomerken..mama wist niet dat ik wist dat ze het zelfde waren. nu wel dus. ook ken ik het alfabet herkennen en aanwijzen in engels en nederlands. ik luister liever de abc song in het engels.
ik kan tellen tot honderd. ik wijs de wielen aan van mijn autoos en mama telt. als ze een fout maakt corrigeer ik dat door dezelfde wiel nog eens aan te wijzen net zo lang tot ze het goed zegt. als we bij 100 zijn stop ik met aanwijzen. dat vindt ik wel genoeg. ik kan heus wel verder tellen maar na de honderd is alles weer een herhaling van het begin. honderdeen ect. dan heb ik geen zin meer. dan wordt het saai.
op de plastick tas van bart smit staat een R met een rondje eromheen, copyright, je kent dat wel. anyway we hadden de tas naast de vrachtwagen van bart smit gelegd. zelfde zegt mama. en ze zoekt naar de copyright R op de vrachtwagen. maar helaas pindakaas, die staat er niet op...hee zegt mama er staat geen R op. domme domme mama. bart smit heeft toch 'n kleine r... ik wees hem aan toen mama zei er is geen r. gekke mama! een R en een r zijn toch hetzelfde.