18 december 2008

niet duidelijk?vrijdag was er bij intratuin een haal je kerstpakket op aktie van arduin. mama was eigenlijk van plan om erheen te gaan maar ze vondt dat ik te moe was en zijn we dus niet meer gegaan. van arduin heb ik wel een ander kerstkado gehad!! ik ga nu alle dagen de klas in. fijn zo.
zondag heb ik gestofzuigt. niet bijzonder zou je denken. maar wel een beetje bijzonder als je bedenkt dat ik een hele tijd bang was voor de stofzuiger!!
maandag ben ik naar school geweest. met juf steffie. ik was erg moe en voel zelfs in slaap. dinsdag ben ik thuis gebleven en is de taxibus even geweest om spullen te halen voor de kertmarkt op school. popjes en cake.
ik vond het niet erg dat de bus kwam en ging zonder mij.
ik heb lekker teletubbies gekeken en thuis wat gehangen en geslapen.
woensdag zijn we de stad ingeweest en heb ik kip gegeten bij de hema, waar we die aardige dame van vorige keer tegenkwam. ze ging ook koffie drinken en zei gedag, want ze kende ons nog.
bij bart smit vroeg de vekoopster waar ik nu eigenlijk gevonden was, een tijd geleden toen ik kwijt was. ze had mama al eerder zonder mij in de winkel gezien en durfde het toen niet te vragen voor het geval dat er eoch iets ergs gebeurd was. mama zei dat ik bij miniatur walcheren was. gelukkig maar zei de mevrouw is er toen niks gebeurd. ik kreeg van mama nog een mooi v-smile spel.
op de deur hangt dat ik ziek ben. zodat de taxibus die afgebeld is niet aan hoeft te bellen want ik ga n iet naar school. lijkt me duidelijk toch? en nog ...kan kai komen spelen.............lol