11 mei 2007

weer


Het is niet echt buitenspeel weer meer, maar binnen hebben we ook wel pret. En met al die regen buiten en het "moeten binnen spelen"heb ik mooi de gelegenhed om binnen even nieuwe dingen te verzinnen die "stout en/of gevaarlijk"zijn. Ik kan op de vensterbank klimmen, de vensterbank is net zo hoog als ik. het is een soort spelletje,...als mama even uit de kamer is of even aan de telefoon dan klim ik,.............dan tilt ze me eraf, en heb ik dus weer aandacht. :P
Mijn haar is ook hier en daar wat geknipt. stoer huh!

09 mei 2007

kok


Als mama zegt dat we eten gaan maken besluit ik haar een handje te helpen. Ik help bijna altijd bij het eten maken, smeren, pakken, roeren, borden dragen, sla uit de koelkast halen, appels schillen, kaneel in de pannen strooien, het aanrecht onder kliederen. Het gas flink hoog zetten zodat het eten lekker snel gaar lijkt.Vandaag heb ik zin in kip. Ik pak de nuggets uit de vriezer en kiep ze in de pan. Mmmmmmmmmm lekker! gas aan , aansteker erbij.
Wat maakt het uit dat het 8 uur 'smorgens is, ik heb zin in kip. En ik vindt het erg leuk om te helpen!!
Mama bakt twee kipjes voor me omdat ze het zo duidelijk verteld vindt.

08 mei 2007

De Deur en de slimme mannen

Vandaag kwamen twee hele slimme meneren de achterdeur reparen. de sloten zijn niet helemaal lekker. ze haalden de deurklink eraf legden die buiten neer , gingen in de keuken staan , en deden de deur dicht. Eh ja en nu,........geen klink. het fijne hiervan was was dat ze ook de schroefboor buiten lieten liggen. Ik moest erg gillen van dat geluid, het deed zeer aan mijn oren. Nu is de deur nog niet helemaal goed gemaakt. Maar mijn mama gaat het zelf proberen met een gewone schroevedraaier, die maakt niet zo'n akelig geluid. Ook was mijn wagen weer kapot gegaan . midden in de winkel weer een schroef gebroken............heel vervelend. Gelukkig waren we met nic en de auto. Dus dat maakte het iets makkelijker om toch weer thuis te komen.