06 oktober 2006

logopediste

DIng dong ...............weer een nieuw gezicht,..............wie ben jij................kom hier,...........geef je hand,........dan laat ik mijn auto's zien,.....dat deed ik ook met tamara,...........autos spelen,.................Wat wil je niet,.......op de bank? Ik ga wel met m'n auto's spelen.
s'Middags hebben ze twee verkeersborden in mijn straat gezet. WOW ik ging dus echt even helemaal uit mijn dak. Zomaar ineens twee verkeersborden!!
s'Middags belde mama dr Heleboel, van het ziekenhuis. Over de sonde en hoe nu verder. Wat ik ervan begrepen heb is dat ze nog niet klaar met me zijn. Dat me nog wel wat medische onderzoekjes te wachten staan. Dr Heleboel wil grondig onderzoeken. Heel goed , maar niet zo leuk voor mij!!!!

05 oktober 2006

behang


'sMorgens zijn we behang wezen kopen voor mijn kamer. hele mooie kleuren.
Een verfje was iets moeilijker , mama kon niet echt beslissen. Aan mij werd niks gevraagd. tsk.
Nic was ook mee. gezellig dat wel. Ik had ook echt wel een vrolijke bui. vinjut gek, leenbakker kwantum praxis karwei, allemaal schuifdeuren!!
Toen ook nog even boodschapjes doen. En daar zag ik een mooie auto joh! Ik heb er een truukje voor. pakken en niet meer loslaten. ;P Echt het werkt. nu issie van mij!
Thuisgekomen ging nic met mij spelen.
s'Middags ging de bel nog een keer. Tamara kwam met me spelen. Nu ken ik tamara niet helemaal goed, maar ik heb lekker gespeeld. tamara is ok , ze mag wel blijven. fijn met auto's gespeeld.
En ze kan ook slurpen, net als ik. Dit is voor het eerst sinds lange tijd dat nieuwe visite me niet zo bang maakt.

04 oktober 2006

auto's


We gingen vandaag fijn spelen bij marrianne, m'n fisioMevrouw. Ik vindt het altijd leuk om erheen te gaan. de weg erheen is ook al euk, dan gaan we door de tunnel die heeft leuke schuifdeuren van de parkeergarage. Van mama mag ik er altijd doorheen. Dan dus lekker klimmen en springen met marrianne, ze maakt ook leuke weggetjes waar ik dan over heen lopen mag. Dat kan ik al heel goed! Op de terugweg naar huis gaan we weer door de tunnel, en de schuifdeur. Vandaag was de brug gesloten voor verkeer want er waren grote sleepboten die erook doorwilden. We hebben een tijdje daar gezeten, mama en ik. Er stonden veel grote vrachtwagens te wachten. Moeten die nu allemaal over dat bruggetje? Mama heeft even met mij gewacht toen de brug open was voor verkeer tot de grote stroom voetgangers voorbij was. Met die grote wagen waarin ik zit wil je op deze enge brug geen tegenliggers hebben als daar zoveel grote grommende autos staan te wachten om er in alle haast vandoor te gaan naar de overkant van de brug , waarna ze weer kunnen wachten bij het volgende kruispunt. We zijn in elk geval veilig thuisgekomen. Schouwburg en ijs is ook gelukt.

03 oktober 2006

autie-testing

s'Morgens gingen we eerst naar bambini, heel leuk vind ik dat. Er stonden erg leuke auto's buiten. Toch maar naar binnen. Ik wilde net in de kooi waar de fietsen staan toen we weg moesten. Jammer. Nic bracht mama en mij naar het station vlissingen, Leuk schuifdeuren en treinen. Mama heeft heel veel rondjes gelopen totdat de trein kwam. We gingen naar Goes. Het audiologisch Centrum. Voordat ik daarover vertel wil ik even kwijt dat de mensjes daar wel aardig voor me waren. Maar het systeem vindt ik dom. Een gehoortest en een taal spraaknivo test. hmm ok, hoe doe je dat bij een autist.
Men neme een persoon met autisme, zette deze in een vreemde kamer met vreemde mensen, en vragen aan de autistische persoon die nog geen 4 jaar is bepaalde handelingen te verrichten. De bijna 4 jarige(die overig de afgelopen twee maanden drie keer is opgenomen geweest in verschillende ziekenhuizen en daardoor op dit moment nog iets wantrouwiger is geworden zoals elke peuter dat zou zijn) is overladen met prikkels in deze vreemde omgeving en onbekende mensen , met andere woorden overprikkeld. Met als resultaat dat dit alle testen hevig beinvloed. Daarna bespreek je dit met de ouders en zeg dat het kindmoeilijk is in te schatten. De moeder zal totaal verbaasd reageren omdat ze dit totaal niet verwacht had. Wat, je kan in deze vreemde omgeving als onbekend persoon geen hoogte krijgen van mijn wonderboi? Hoe is dit mogelijk?? Ik had toch echt gedacht dat hij zijn trukendoos openzoudoen en al zijn kunnen hier ten toon zou spreiden. geesh wat ben ik nu verbaasd.
Anyway het was leuk in de trein!!