17 maart 2007

T-mobile


Gekke mama had een email naar tmobile gestuurd , ne ze verteld over mij. Over hoe ik helemaal uit mijn dak kan gaan van het tmobile logo en dat ik pas in het ziekenhuis was, en dat ik het verdien om opgevrolijkt te worden. en vandaag kwam er een pakketje met de post. Op de doos stond het logo van Tmobile, Wow. leuk hoor. eerst heel goed het logo bekeken en gelezen. Want ook al denkt iedereen van niet, mama gelooft het wel. Ik kan lezen. ik heken logoos, en als mama hema zegt pak ik het goede logootje erbij, bijvoorbeeld. als op het papier KP staat vertel ik aan mama dat er nog een letter bij moet, door haar een potlood te geven en haat hand met potlood op de juiste plek op het papier te zetten. ik lees logoos door er met mijn vinger over te gaan, zaols ook andere kinderen lezen. ook lees ik woorden. ik herken niet alleen logoos maar ook woorden. zo zie ik het woord albertheijn als het in een tekstje staat. en wijs het aan. maar dus even terug naar t mobile. geweldig leuk dat ze die spulletjes naar mij opstuurden. een mooie tas een beker, keychain mooie roze ballonen, allemaal met het logo!!!! t mobile roxx!!

16 maart 2007

Vaste klant


Ik ben een vast klant bij McD. ik heb mijn frietjes op, mijn nuggets niet . die wilde ik in het doosje laten. Een ijsje, Ja lekker. Later onderweg heb ik mijn kipjes opgegeten. Ik had ze expres in het doosje gelaten omdat ik ze altijd best wel te warm vind en dat hele warme vindt ik echt niet fijn. Dus heb ik ze bewaard. Dat heb ik dus gepland. En dat was wel heel overduidelijk.dat vond mama een slimme actie. vooruit plannen. dat is iets dat veel mensen denken dat ik dat niet kan.maar eh mensen ik kan dat wel!! echt. ik kan meer dan jullie denken. .......anyway...mama was de kleurplaat vergeten mee te nemen, van de kleurwedstrijd van macD . vindt ik niet zo erg hoor, nu moeten we volgende week weer!!!!
Logo wordt nu een keer per twee weken gedaan Toen de logopediste er was ben ik naar de keuken gelopen waar de pictoos hangen van verschillende dingen. speelgoed enzo en snoepjes en McD en de trein en een foto van marian. Ik haalde de foto van de trein en gaf die aan mama. De logopediste was geloof ik wel onder de indruk. Ik vroeg zie ze naar iets wat er niet was. tenminste niet in mijn gezichtsveld.ik doe dit al een tijdje hoor, maar ze had het nog niet gezien. Ik ga erg vooruit. mama gaat het aantal pictoos uitbreiden, daar ben ik wel aan toe denkt ze, en weet je ze heeft gelijk. Ik snap het picto systeem. dus nu kunnen er meer plaatjes bij. HOERA.

15 maart 2007

Draaien en dompelenSamen met tamara was ik een boekje aan het lezen waarin staat dat een meisje ook een slangetje in haar buik heeft, net als ik. tamara heeft er geen, dat heb ik zelf gezien. ik wel dus, en ik heb hem zelf aan tamara laten zien.
Ik begin nu echt aan het sliertje te wennen.
ik hoef niet meer te huilen als mama het gaat schoonmaken en een nieuw gaasje eropdoet en aan het slangetje draait en heel gek het even naar binnen duwt. als dat klaar is mag ik zelf met wattestaafjes en water spelen. dat is wel grappig Alles went dus. ik kan ook heel knap zelf het klepje open zetten . Ik heb goed gekeken hoe mama dat doet. en nu kan ik het ook! mama vindt het wel knap, maar zgt dat ik het beter niet kan doen. wat ik wel mag van mama is zelf het water spuitje leegdrukken in mijn buik. ik help heel graag, en mama zegt dat ik door te helpen het veel sneller accepteer. en dat is ook wel zo.