13 januari 2008

filmpje

school enzoHet ging erg goed deze week op school. er werd vannuit gegaan dat ik eerst korte periodes in de "gewone klas "zou zijn , en de meeste tijd in het klasje van arduin zou verblijven. maar ik besloot dat het tijd was om mensen te verbazen en heb heel erg mijn best gedaan. we hebben gegymd en ik klom heel hoog in het rek. ook kon ik goed opdrachtjes uitvoeren maar dat had ik bij marjan ook al geoefend dus dat was geen probleem.
in de klas heb ik letters gestempeld.
en piano gespeeld met juf.
wat ik niet leuk vind is wachten in de rij , wachten tot iedereen zover is dat soort wachten en dat doen ze veel op school. wachten , vertellen....waar is nu de aktie????
anyway ik heb echt heel goed mijn best gedaan en heb donderdag en vrijdag de hele ochtend in de gewone klas gewacht...eh gewerkt..gespeeld vanalles dus eigelijk. juf marijke zei dat ze heel trots op me was . dat ik zo goed kan meedoen met de klas. ook juf carolien was trots..fijn he!
De bus is wel een grap hoor . mama wil persee begeleiding en dat kost nogal wat moeite. dus ze gaat zelf mee, want ik kan best eigewijze dingen doen in de bus die gevaarlijk kunnen uitpakken en de chauffeur moet chauffeuren , die heeft geen ogen in zijn achterhoofd..
mama vindt ook dat het eigenlijk ook helemaal niet verantwoord is om een groepje kids zomaar in een bus te zetten zonder een oogje in het zeil..
zaterdag dacht mama dat ik wel in de war zou ijn omdat de bus dan niet zou komen .. en dus besloot ik na de juffen ook mama eens op een verassing te trakteren en heb er helemaal geen punt van gemaakt. mama had het uitgelegd en dat was goed zo. en een "buskaaart" gemaakt met een wasknijper die de dag aanwijst geen bus?
nou en....thuis spelen is ook leuk!
en mijn haar is geknipt..........vondt ik niet echt fijn maar ik heb zelf ook nog wat geknipt hier en daar.....................