14 oktober 2006

13 oktober 2006

vrijdag de dertiendes'Morgens had mama mijn haar geknipt. Normaal vind ik dit vervelend, maar ik mocht nu zelf met een klein schaartje spelen en dat vond ik best wel leuk.
Aan het einde vande ochtend kwam de logopediste, ik heb stiekum besloten dat ze ok is, maar dat laat ik nog niet helemaal merken. We hebben iets mt picto's gedaan. Het komt er op neer dat ik de picto van de auto aan iemand moet geven in uil voor een speelgoed auto. Het waarom snap ik niet helemaal. Het hoe ook niet, daarom oefent mama door mijn hand met de picto vast te houden . tis allemaal best ingewikkeld.Maar mama weet zeker dat ik dit leren kan.
sMiddags gigen we wandelen. Leuk auto's kijken. Ik kan al veel auto merken herkennen. We lopen dan langs de kaai , daar rijden leker veel auto's. Grote vrachtwagens vind ik het leukste.
Even de stad in. En dan langs de schouwburg weer naar huis.Spelen met de deur, en ter afsluiting eeen ijsje bij het smulhoekje. Maar vandaag was het dus vrijdag de dertiende!!! Er was nog niks misgegaan. Totdat we om ijs gingen. Het ijsseizoen is over. Geen ijs meer :( .Ik kreeg een leeg hoorntje.Dat gooide ik op de grond. IK WIL IJS!!

12 oktober 2006

nic en tamara

Vanmorgen hebben we met nic in de auto gereden, dat is altijd weer dolle pret, vooral toen ze vanmorgen langs de loepoort en de schouwburg reed. Daar wandel ik altijd en ik vondt het super om dit vanuit de auto te bekijken. Thuisgekomen, wat ik eigenlijk wel jammer vond want ik wilde eigenlijk nog wel even auto rijden heb ik nog fijn even met nic gespeeld.
s'Middags kwam tamara ook nog spelen. Met auto's en ook nog even aan tafel ge-oefend.
We hebben ook een foto gemaakt voor de picto-muur.


11 oktober 2006

grote bal, grote auto


grote dingen gezien vandaag!! Het begon bij fisio, marrian had een grote rode bal waar ik fijn op spelen kon. Ik heb ook op de trap gelopen, en een grote jongens stap gemaakt!
Op de weg naar huis zagen we een heleboel mooie auto's. Ik vind het erg leuk , en steeds leuker om naar vrachtauto's te kijken. Op het markt plein stond een super grote vracht wagen! en weet je wat ook erg super was daaran, er zat een logo op van de kpn. (vinnik een erg mooi logo)

10 oktober 2006

fietsen met nic


Bij bambini vind ik het steeds leuker. Ik weet nu een beetje waar de dingen zijn en kan lekker op onderzoek uit. Klimmen, glijden, rennen, kruipen, fietsen, .........Nic kan ook erg goed fietsen!

De ballenbak vond ik iets minder, looopt echt niet fijn al die
ballen onder je voeten! Wel leuk vond ik de glijbaan die me in de ballenbak voerde. Ook zijn we op erg grote trampolines geweest. En op de "rolletjes baan. Je moet daar met een soort sleetje naar beneden. Eerst naar boven lopen,...sleetjes slepen....hmm dat moet toch ook anders kunnen? dus probeeer ik in mijn sleetje naar boven te rollen,...

08 oktober 2006

niet dom

Vaak vergissen mensen zich en denken dat ik niet kan praten en daarom ook niks snap.
Maar ik heb het tegendeel al vaak bewezen,...

als ik in de tuin ben en mama zegt dat ik naar binnen moet komen dan doe ik dat.
Deze week was ik buiten bij bambini naar auto's aan het kijken, mama zei ga je mee spelen, en ik loop voor mama en nic uit bambini in.
Als mama zegt wil je wat drinken, loop ik vaak alvast naar de keuken.
Als ze s'Morgens zegt dat ze gaat wassen en plassen ;P dan probeer ik haar met dikke knuffels tegen te houden.
Met de auto''s spelen,.. dan zoek ik alvast een mooie uit
Even wachten,........ok dat kan ik ook.
ga je mee wandelen,..ik rijdt zelf mijn wagen naar buiten en ga alvast zitten,
kom je helpen, dan gaan we eten maken,....kan ik ook
koekie er staat een mooie auto buiten,.....ik klim in de vensterbank om te kijken
boterham maken,..........plakje worst,...........piece of cake, ik zet de borden al klaar
echt ik kan niet praten maar ik kan heeeeeeeeeeeel goed luisteren.
trein, bus ,boot, kijk eens,vogel beestje, spelen, water, luier, knippen en plakken, bank, deur, open dicht , pop, doos, auto, boek, kopen, ijsje, schoenen, tas, kijk uit, schaar, broek, trui, sok,
koffie, melk, snoepje sleutel,die is mama ALTIJD kwijt, poesje hond, paard, speeltuin, stoep, trap, echt ik kan nog een hele tijd doorgaan.