27 november 2009

verdwenen schoenen
we mochten onze schoen zetten op school. je weet wel sinterklaas en zo. anders dan vorig jaar snap ik het sinterklaas gebeuren nu wat. tenminste ik weet wat de bedoeling is. wel vaag en maf allemaal maar het zal wel. een man op een paard op het dak.... en nu maar hopen dat ie niet valt. we mochten dus onze schoen zetten op school. de volgende ochtend waren alle schoenen weg.....had de sint ze gejat? nu het bleek dus dat rommel piet ze in de verkeerde klas had neergezet. aan de andere kant van de gang. alle dolle kinderen renden naar andere lokalen om schoenen en wat er in zat op te sporen. een drukte en chaos van jewelste. ik hou niet zo van al die poespas. ik word daar onrustig van. erg onrustig.
ik vond met de hulp van juf N mijn schoen terug met een vlieger erin. wel erg mooi. en gelukkig had ik mijn schoen weer terug!! smiddags thuis moest ik wel even bijkomen van alle gekte. en ben heerlijk met mijn treintjes op de grond gaan spelen. helemaal plat op de grond ga ik dan liggen. dat doe ik als ik in de war ben. dan zoek ik zoveel mogelijk kontakt met de grond. en speel dan heel rustig totdat ik mezelf weer bij elkaar geraapt heb . en dan is het liggen op de grond weer over. (ik doe dit ook als ik me ziekig voel.)

25 november 2009

papa en de bus

mama moet voor onderzoek naar het ziekenhuis en papa brengt me naar school. dat is best erg anders maar het gaat goed. als de bus bij school komt moet ik huilen het is ook allemaal zo anders. eenmaal in school is het huilen snel over. dan is het weer net als anders. ik heb een stripverhaal bij me waar op staat wat er gebeuren gaat dat heeft mama gemaakt zodat ik kan onthouden dat papa me ook weer op komt halen omdat mama dan nog niet thuis is. mama komt wel thuis eten staat er op de kaart. en dat doet ze. ze neemt lekker patat mee. het onderzoek in het ziekenhuis heeft nu ook een uitslag. en die is er zit iets, we weten niet wat maar het lijkt niet slecht dus daarom labelen we het maar als goed. lekker vaag hoor!

24 november 2009

rekentest

altijd feest! en erg leuk!
op school zit ik dus in groep 3. net als de normaale kindjes. dat is al bekend dacht ik. ik ga net als de gewoontjes om half negen in de klas. met mijn begeleidster juf nadia. die het nog steeds erg leuk en vol enthousiasme doet. dan eet ik op sommige dagen tussende middag op school omdat ik niet in de burt op school zit. en andere dagen eet ik thuis als ik smiddags vrij ben. op woensdag mag ik altijd fijn met de taxi door de macdrive. dat is
anyway ik zit dus gewoon in de gewone klas. en doe ook gewone klas dingen. schrijven rekeken gymen tekeken lezen.
pas geleden hadden we een reken test. voor het rapport. ik heb ook aan de gewone test meegedaan en wat denk je.....geslaagd met vlag en wimpel zei de juf tegen mama.