01 april 2010

koekebakker

het gaat goed op school. ik ben meestal erg open en heb vriendjes en vriendinnetjes in de klas die graag met mij spelen. ik haal regelmatig schurkenstreken uit met het schoolbord, windows heeft geen geheimen voor mij. lol.
thuis heb ik geleerd om het buroblad aan te passen en wissel regelmatig van afbeelding.
ik kan edward zeggen dat is een erg moeilijk woord.
woensdag middag ben ik naar de appie geweest om een paaskoek te versieren. ik vondt dat best wel leuk maar was het na een schepje hagelslag al zat. het was ook wel vreemd om bij de appie op een stoel te zitten met mijn jas uit. dat hoort niet en wat niet hoort , nou ja dat hoort niet. maar ik heb wel een lekkere koek eraan overgehouden. ook heb ik een pot pindakaas gekocht. ik mocht zelf uitkiezen en kooks de pot met een blauw deksel want blauw vindt ik mooi. en alle andere potten hadden een bruin of gelig deksel. en dus blauw. na even met de loende band gespeeld te hebben en een paar keer van kassa gewisseld(voor de leuk) gingen we naar buiten en liet ik plof de pot vallen, kapot dus. ik moest hier erg om lachen en giegelen. effe een nieuwe halen en naar huis. de pindakaas vond ik niet lekker. blauw was dus light. maar de minder vet werd vervangen door meer suiker. eeeeeeeeeewies.
vandaag hebben we op school paasontbijt. de tafel is gedekt en het ziet er erg gezellig uit en wat nog leuker is hierna 4 dagen vrij!!!!
vanmiddag leveren we de kleurplaat in bij de lidl. je kunt een dagje uit winnen!!

de kleurige tekening heb ik op school gemaakt. een varkensneus en een visstenstaart