14 juli 2007

helemaal kapot..na een leuke gezellige wandeling waarbij ik weer veel autoos heb gezien, ik ken nu bijna alle auomerken van elkaar onderscheiden. mama noemt ze en als ze er een fout zegt maak ik een corrigerend geluid, kwamen we de poort door de tu in en toen brak ie dus, de wagen. gelukkkig neit onderweg!! maar toch nog een vette pech want nu kunnen we dus niet meer de deur uit!!

De schroef is helemaal doorgebroken, gek genoeg niet de kromme schroef waar mama allemaal schoenveters aan vast bond voor versteviging en mama vorige week al de reparateur voor belde die overigens nog niet geweest is maar de andere kant. kaboem, doorgebroken. wagen kapot dus. wat vervelend....z'n pootjes gebroken. en wij kunnen dus niet wandelen, dat vindt ik erg jammer want we wandelen zowat elke dag, tenzij het plenst. maandag maar gelijk bellen. zulke dingen gebeuren ook altijd in het weekend!!!

13 juli 2007

ik wil mijn fiets


ik wil mijn fiets dus.... mijn kar is ook al kapot. zit momenteel met schoenveters in elkaar gerepareerd, en hij houdt het wonderwel!! maar er is een nieuwe in bestelling en we horen maar niks,....en had ik al gezegd dat ik nu mij fiets eindelijk eens wil?
vandaag wel lekker gewandeld en ijs gegeten. mama wou mi naar de mcdonalds meenemen, maar dat wil ik dus echt niet meer! ze had het thuis al gevraagd en k hd een duidleijk nee laten horen maar ze wilde me er dus toch mee naar toe nemen.g elukkig herkende ik al snel de weg, en het is niet gelukt! geen mcdonalds plz. vinnik nikx meer aan. ook de hema en de h en m vind ik zwaar niks aan. de opticien vindt ik wel erg leuk. vriendelijke mensen ook, ze kennen me daar nu onderhand wel als ik mijn rondje door de winkel doe.

testje

vandaag kwam agnes e test doen. mama moest spelltjes met mij doen die agnes vroeg. zoals een pop drinken geven. en kaarsjes in een taart van klei steken en dan net alsof opeten. naar mama lachen. met een konijn spelen. reageren op mijn naam en me afleiden. ik heb het konijn drinken gegeven en de taart vondt ik niet echt lekker dus die heb ik ook aan het speelgoedknijn gevoerd met een vork. ik denk dat ik het er wel goed vanaf gebracht heb maar dat horen we dan nog wel. mama was wel tevreden over de test, en dat is toch echt voor het eerst!!

09 juli 2007

hardstikke gek


vandaag kwam er een meneer van het ciz om te zien hoe gek ik ben. nou ja om te zien of ik naar school kan of misschien of ik afgewezen moet worden voor speciaal onderwijs, en dan kan mijn schoolloopbaan gefinancieerd worden vanuit abwz, mama wou dat ik afgewezen werd zodat ik bij arduin ingeschreven kan worden en op deze manier mee kan doen aan inclusief onderwijs. raar he. ik moet afgekeurdworden voor speciaalonderwijs om in het programma van arduin naar een gewone school met gewone "normale kindjes"te kunnen gaan.We hebben wat we nodig hadden een indicatie "te gek voor speciaal onderwijs" dus naar kinderdagcentrum arduin. danku wel meneer ciz. ik wil wel even kwijt dat meneer ciz een hele aardige meneer is die weet dat wij met arduin het grijze gebied normale kindjes"te mogen. de meneer kreeg een negatief rapport van de auris in zijn handen gedrukt waarin ik als behoorlijk hopeloos geval werdt omschreven. Niet onderzoekbaar, werkt niet mee. geen contact mee te krijgen, niet taakgericht kan geen werkjes doen. wil niet meewerken. geen oogcontact. nu ja, dat was toen niet zo gek want zet een persoon met autisme in een vreemde kamer met vreemde mensen en laat hem/haar binnen 5 min opdrachten uitvoeren en kontant maken, een pop een sok aantrekken, en een puzzel maken, een boek lezen ( mevrouw kan hij eigenlijk wel bladzijden omslaan?...........dat vroegen ze aan mama bij de auirs test)
super!!! er weken tock ook menselijke mensen bij het ciz.
hier nog wat oudere fotoos die mama vond op haar oude cam. fotoos van maart 07, ziekenhuis rotterdam. toen mijn neussonde werd vervangen door een pegcatheder.