16 december 2006

Stadten


We zijn de stad in geweest , gewoon omdat dat leuk is. Deuren kijken, mama laten springen naar borden en lampen. tv's kijken in mikro E . Het is erg grappig dat al die tv 's daar hetzelfde laten zien..

14 december 2006

neurologie

Met de trein naar rotterdam. Naar sofia, alweer. Vandaag naar neurologie om te zien hoe het met het depakine gehalte is. gelukkig hoefden we niet lang te wachten en mochten we gelijk in het kamertje. Helemaal niet leuk joh!!
Maar het gesprek verliep goed geloof ik, ik kon het niet zo goed horen omdat ik zo hard huilde,............................maar mama keek opelucht en ik hoorde een paar flarden ,....knap ..slaapt beter....puzzelen.... kan autootjes aan elkaar priegelen..... Anyway wel goed dus, en dat schijnt dus ook door de depakine te komen. Ik krijg daardoor wat meer rust in mijn drukke bolletje. wat er precies gebeurt in mijn hoofd zonder depakine is moelijk te zeggen maar ik heb dus kleine epileptische aanvalllutjes. veel perdag, en daardoor kan ik me niet goed concentreren en heb wat onrust. Maar dat was nog niet alles.......de depakine spiegel ofzo moest gemeten worden in mijn bloed. tsk weeral prikken, ze hebben nu vast genoeg om een nieuwe mij te bouwen!!
Dus wij naar de prikafdeling, Melden en wachten maar,...gelukkig had de dokter bij de mensen voor ons het papier verkeerd ingevuld zodat we gelijk mochten. Goed want het ergste vind ik toch altijd wachten. Echt. het prikje viel erg mee. Normaal kunnen ze in mijn arm amper aders vinden, maar deze prikdame was erg knap. Ik ook, kep bijna niet gehuild. maar echt joh, normaal als ik geprikt word is het een halve slachting en roeren ze die naalden in mijn arm rond, hmmmmmnee hoor niks hier, andere arm maar even proberen, en het is dan ook niet meer dan logischdat ik dan behoorlijk in paniek raak. nee deze dame mag mij wel vaker prikken, ik kreeg een hele mooie kaart van een grote zwarte vrachtauto, als troost!
We gingen ook nog ff snacken bij Mac

13 december 2006

de schouwburg

Het blijft een van de leukere plekjes voor mij, de schouwburg. Deuren gaan open en dicht als ik er aankom. prachtig. dat mijn pleister los zit boeit niet. die deuren zijn geweldig...............Na de deuren een ijsje, vaste prik. Dan schept de frietjesman een schepijsje in een hoorntje, want het soft ijs seizoen is voorbij. Beetje dom hoor. Ijs is toch altijd lekker?

10 december 2006

best gewoon dus, en soms weer meer dan gewoon gewoon

klei-en is leuk, eerst alle deksels van de potjes af en lekker verkeerd terugdoen. expres op zon manier dat alle potjes een fout deksle hebben, en dan nog eens maar dan weer andere combinaties. Ook nog met de klei spelen, kneden en zo. voel wel gek hoor die klei.
Ook gepuzzeld vandaag, mijn puzzelstukjes lagen door elkaar, ik begin altijd met de blauwe, die heeft 5 stukjes, maar terwijl alle stukjes door elkaar lagen zag ik dat de blauwe niet compleet was en vroeg mama me te helpen met zoeken. Gelukkig vond mama de stukken van de puzzel en kon ik toch de puzzel maken. er zijn 4 puzzels , van 5 en 4 en 3 en 2 stukjes. dat is dus 14 stukjes die door elkaar liggen en er zijn geen 5 blauwe , logisch to dat ik dat gelijk zie. Toen ik de puzzel pas had vond ik hem best wel moeilijk, maar toen was ik 2 jaar. nu kan ik hem met mijn ogen dicht,...mama vind dat ik goed ben in puzzles. O ja en puzzles doe ik meestal aan tafel., want ze willen dat ik meer aan tafel doe met het oog op school en zo. Ik ga ook regelmatig zelf aan tafel zitten om dingetjes te doen.