24 april 2011

risperdal

het word me weer allemaal wat teveel. zo zonder die risperdal krijg ik zoveel indrukken binnen dat ik vaker en steeds vaker even helemaal vol zit en dat de boel explodeert. dit is niet fijn voor mij en ook niet voor mijn directe omgeving. ik had met minder risperdal flinke highs en lows. mijn obsesies kwamen ook wat sterker naar voren en konden me ook erg fustreren als het niet ging zoals ik wil. ik heb graag voorspelbaarheid. en ook heftigere lows. wat resulteerde in mezelf weer pijn beginnen te doen. ook was een van de redenen mijn gewicht , dat door de risperdal erg hoog is wat te beperken. maar minder risperdal maakte niet dat ik afviel. maar het was ook nog kort om dat te zien dalen eigenlijk. wel werd ik erg erg boos als ik niet kreeg wat ik wilde eten. erg boos tot me eigen weer beginnen te bijten toe. en toen was dus voor mama de maat vol. ik krijg weer een half tabletje erbij. nu slik ik dus een en een half tabletje per dag en het leven is weer wat kalmer. (van de dok mag ik er 6 per dag) mama vind het erg jammer dat het niet gelukt is. wat ik er van vind houd ik geheim. ik heb nog wel highs en lows en kan ook nog flink boos zijn en ook erg vrolijk. maar de scherpe kantjes zijn er nu vanaf. beter zo??

woensdag ben ik naar mini mundi geweest. ieder keer hetzelfde maar ik vind het nog steeds erg leuk. ik heb een hele tijd bij het blof concertgeweest . wilde niet zelf op het knopje drukken maar wachte totdat er een ander op drukte en werd daar heel erg vrolijk van.
wat ik een eng maar ook spannend iets vind is de handendroger op de wc. ik kwam er een keer per ongeluk dicht bij en geesh dat ding maakt toch een herrie. ik schrok er erg van de eerste keer en stapte verschrikt ervan weg. nu is het een soort uitdagend spannend spel die handendroger. ik blijf er van schrikken, ik speel er een soort tikkertje mee.