19 februari 2008

oordopjes in de aanslag....


we kregen net een telefoontje uit het ziekenhuis. omdat ik binnenkort geopereerd word is er ook bloed afgenomen en daar waren dus uitslagen van. die kregen we afgelopen maandag. nieren goed , beetje bloedarmoede. bloedplaatjes weer terug naar 299. het was een tijdej terug net iets over de 100. bloedplaatjes hebben onder andere te maken met je bloedstolling. is het te laag dan heb je bv bij een operatie meer kans op een nabloeding.
maar nu net belde de dok. na 9 uur savonds. slapen dokters niet? mijn depakine spiegel is te hoog.
dat is mijn epileptie medicijn. het moet omlaag. onlangs is mijn dosis verhoogt omdat ik snachts na tweeen feest vierde. maar nu gaat ie dus weer omlaag.
omdat ik ademhalingstops heb snachts denken ze dat ik snachts meer epi heb in mijn slaap dan wanneer ik wakker ben. dus is er besloten om een meerkanaals screening te gaan doen. dan ga ik slapen in rotterdam en meten ze vanalles. hart adem hersen functies. om te kijken waar het um in zit.
de datum is nog onbekend.
ook blijkt nu dat in rotterdam een klein foutje is gemaakt . ik zou neurologisch worden overgedragen aan neuroloog vlissingen. maar dat is niet gehappend. dus ik zit zonder nu. maar dat zijn we aan het oplossen.
omdat ik heel vroeg geopereerd word had mama op aanraden van een paar mensen eerder vandaag gevraagd of we niet een avondje ervoor mochten komen logeren in vlissingen. er is nu druk overleg. mama vondt het een luxe vraag een beetje , maar ze doet het omdat ik meer rust heb als we niet zo hoeven te rennen vliegen hollen. er is dus overleg of er plek is. als er plek is dan krijgen we ook nog een tweede nacht kado. ter observatie vanwege mijn geschiedenis, depakine spiegel ect.
de dokter snapte helemaal dat het een hele klus is om voor dag en dauw in het ziekenhuis te verschijnen. dus we hopen dat er plek is in de stal. of beter gezegd streekhotel walcheren, : P .
maar serieus het is een hele klus hoor om met mij op pad te gaan zeker zo vroeg. en dan ook nog naar het ziekenhuis.
maar alles bij elkaar zijn we nu heel blij met onze kinderarts!!
ennu vanavond kreeg ik nog dosis 2 . vanaf morgen dosis 1.5 . tis maar dat je het weet......met die oordopjes enzo. maar of ik nu gelijk weer ga feesten dat weten we nog niet het is een soort testfase. maar een troost mocht ik weer lopen spoken en een monster van een jochie zijn snachts het is een fase