02 mei 2007

De stand van zaken


Ik eet redelijk ,vergleken met niks wat ik voorheen deed. Ik drink sporadisch, een slokje. well eet ik mijn danoonte van McD. en een yogurtje hier en daar. maar dan wel maar een paar hapjes. Ook heb ik mijn sondevoeding geproefd. Ik ben erg nieuwsgiering naar eten, dat wel. Zoals mama's appel en aarbeien. Ze mogen niet op mijn bord, dat gooi ik op de grond maar op mama's bord speel ik er wel mee.
Een wit broodje, kadetje wil ik ook wel eens bijna opeten. en s'morgens bij het ontbijt haal ik alvast de kipnuggets uit de vriezer en strooi er een paar op mijn bord. Als de nuggets in de pan liggen heb ik geen geduld tot ze gaar zijn en kan dan flink drammen . Maar dat vindt ze niet heel erg omdat het toch weer betekend dat ik wil eten. Ik eet paaseitjes, ook al is pasen voorbij, de witte vind ik het lekkerst, maar er zitten nooit zoveel witte in een zakje!! een beschuit met kaas wil ik af en toe ook wel eens proberen, maar ik vindt het leuker n een beschuit tussen mijn vingers te verkruimelen. Ik kan zelf mijn sonde vullen , dat doe ik samen met mama. het gekke vindt mama is dat ik al begin met spuiten op de tijden dat het tijd is voor een voeding. zonder dat ze het aangekondigt heeft leg ik de spuiten al klaar. Knap he!

30 april 2007

King for a dayKoninginnedag was wel ok. Ik eb een koele bolderkar gescoord en met een chenees geknuffeld. Ook heb ik bekkens van heeeeeeeel dichtbij gehoord!!!!!!!!!!

29 april 2007

eten enzo

Kben nog steeds wat van door de nieuwe schutting, Op de schutting zelf reageer ik niet echt meer, maar helemaal lekker iin min vel zit ik nog niet.Op het moment kunnen kleine dingen die ik anders niet zo boeiend vind me behoorlijk van streek maken.
Een fiets die in de schuur staat. Normaal staat die in de tuin,...........DRAMA.
Ik kan er ook niks aan doen. Echt niet. Ik vind het erg lastig dat het zo is. Het kan echt lang goed gaan. Tot er ergens een trigger is en dan gaat het even mis. Morgen beter.
Mama had in de keuken weer eens een bordje happy Dento in elkaar gezet.
OMG> worteltagiatelle. met kaas saus, eendjes gemaakt van gebakken ei. Hamburgerhartjes. slaplantjes..............tja gelukkig had ik ook nog een bordje met kipnuggets, die vind ik erg lekker.
Mijn bord heb ik direct omgekiept, ik eet namelijk nooit van dit blauwe bord, NOOIT. dus nu vandaag wil ik dat ook niet. Ik heb er wel wat van geproefd. Daarna heb ik het bord verstopt, mama heeft het nog niet gevonden.
de afwas is gedaan en mijn bord is verdwaald...............