23 mei 2007

warm!

gewandeld in de zon, wandelen vindt ik erg fijn. we zouden naar marian, maar dat ging niet door , dus een gewone wandeling . vindt ik ook leuk. we deden een hema-ijsje. yummy.
smiddag s had mama emmers water in de tuin gezet zodat ik lekker kon spelen en afkoelen. ik had een beter idee. ik heb alle twee de emmers omgekiept en ben met mijn blote voeten in het water gaan stampen.
Ik kan ook skippy ballen.mama deed het voor en ik doe het na. s avonds heb ik kip en appel gegeten.


22 mei 2007

Vrij


De vrije school had een inloop ochtend en omdat mama deze school voor mij uitkos ben ik daar heen gegaan met nic en mama. heel leuk. kindertjes gingen spelen en in de kring liedjes zingen. Ik heb ook in de kring gezeten. even vondt ik het neit zo leuk, maar dat was maar even. ze zongen liedjes over pinksterbruidjes en gommetjes. De klas was erg houtig, heerlijk rustig vonden mama en nic.weinig prikkels die mij zouden afleiden en zo. houten speelgoed, houten dak en een hoog geitewollensokken gehalte, maar dat is nu juist weer lekker rustig voor mij.
link naar vrije school
het is wel een pittig stukje wandelen vanaf mijn huis maar daar heeft mama de fiets voor en voor de regnedagen wil ze proberen mijn begleider een lift te vragen. moet lukken toch?

21 mei 2007

gelijk


De fiets mag blijven! tuurlijk gewoon een communicatiefoutje! mama's tuinis ok netjes genoeg, het was een standaardbrief die ze kreeg. tuin opruimen onkruid weg blah blah. ok opgelost. het marijke plein is gegrasmaaid e de poortjes worden nader bekeken door iemand die er de baas van is. we zullen zien wat er mee gaat gebeuren, niet veel? ik denk het wel want als mijn mama heeft wel zin in een beetje strijd. lol.
anyway het ging eigenlijk om de fiets maar die strijd was eigenlijk al gewonnen vordat ie begon.
Lekker op mijn eigen fietsjse door de tuin gerereden, ook altijd leuk!

20 mei 2007

joh ik zit klem!!

BRIEF AAN DE WONINGBOUWVERENIGING

goedemorgen, twee weken geleden ontving ik van woongoed een brief over mijn tuin. Omdat ik er totaal niet mee eens was heb ik direct gebeld. ik kreeg een mevrouw met iets van een c in haar achternaam.
de brief betrof een fiets is mijn tuin, en grof vuil?? afval snoeiwerk ect. mijn tuin is zowat leeg, geen afval bijna geen onkruid en grof vuil was dan waarschijnlijk mijn tuinhekje dat omgevallen is, anders weet ik het ook niet. het hekje is weg. het onzichtbare onkruid is ook verwijderd. de fiets blijft staan waar hij staat tenzij woongoed een invalide parkeerplaats voor mijn huis maakt waar ik de fiets plaatsen kan. De fiets is onmisbaar voor het vervoer van mmijn gehandicapte zoon die in augustus naar school gaat. hem moet ik met deze fiets naar school brengen. met een gewone fiets kan dit niet lopen is te ver. Dus tenzij jullie van woongoed een degelijke invalide plek op de straat kunnen regelen blijft hij staan waar hij staat. door de brangang past hij niet en de buren hebben er geen last van. daarbij is vorig jaar ook overeengekomen dat de fiets zou worden getollereerd.wegens omstandigheden maar als er een betere plek was dat ik deze zou aanvaarden.helaas is die plek er niet. DIt was toen afgesproken met a seerden die ik wel erg vriendelijk vondt aan de telefoon.
maar ook dit wil ik even kwijt. ik wordt geacht binnen 10 dagen en per direct.... enzo. maar hoe zit het dan met het feit dat mijn buren de brangangheg, die onder julie beheer valt afgelopen week hebben moeten snoeien omdat met de regen we allemaal nat werden omdat die heg over het pad hing.en al die plekken op de stoepen in de buurt, waar ik sinds kort weer met de aangepaste kinderwagen over zou moeten kunnen rijden omdat wegens de wegwerkzaamheden de stoepen EindelijK weer iets vlakker zijn maar dit dan toch eigenlijk nogsteeds niet kan tenzij ik een snoeischaar meeneem om de takken te knippen die bij mijn zoontje in zijn gezicht zwiepen als we wandelen door de buurt.
De buurt moet netjes zijn en de tuin is een groot issue hierin, maar hoe zit het dan op het marijke plein. er heeft even een bouwkeet gestaan en die plek is kaal , on overkomelijkdaar heb ik het dan ook niet over maar de rest van de boel daar. Netjes? eh nee dus.
buurt. maar als ik er met mijn aangepaste kinderwagen, maat rolstoel doorwil, is dit een ware martelgang. niet te doen dus. kunnen die fietspaaltjes niet op de een of andere manier rolstoel en fietstasvrienddelijk gemaakt worden? dan ook nog de geweldige fietspoortjes in de brandgang. er zijn plekken waar je met je fiets met fietstassen niet door kan, hierover is al vaker geklaagd heb ik begrepen van mensen in detegen fietsende mensen helpen ze echt niet hoor! tenminste niet wat k ervan hebgezien. er wordt echt nog steeds in de brandgang gefietst. met de aangepaste kinderwagen zijn we nu extra beperkt omdat we niet vrij door onze woonomgeving kunnen wandelen wegens takken en fietspoortjes. Met vriendelijk groet

ik zou worden teruggebeld, ik heb nog niks gehoord. graag nu wel een reactie.