23 december 2006

knippen

kijk, ik kan knippen, knap he!!! Mama was pictoos aan het maken en ik wil altijd graag doen wat mama doet. dus ook knippen

19 december 2006

geen afspraak

S morgens vreog kreeg ik de Nedetran. kwerd er uiteindelijk suffiig van. We checkten uit uit het hotel. HEt hele hotel gebeuren vond ik maar niks. Ik kon niet slapen, snapte er niks van en heb veel gehuild voordat ik in slaap viel. in het zieknhuis zei de mevrouw dat we niet in de computer stonden?!? geen afspraak dus, na wat heen en weer geloop en wat gebabbel mochten we aan het einde van een lange gang in een wachtkamertje gaan zitten met de woorden over een uurtje of twee...gelukkig mochen we tussendoor. Ik zat dus nder de nedeltran en mama wou dus dat dat neit voor niks was gedaan. de slikfoto duurde best alng er werd contrastvloeistof i mij sonde gespoten en ik moest op mijn zij en rug liggen, ook werd de ssonde omhooggetrokken dat vond ik erg vervelend, en ook weer teruggeplaatst. ik moest huilen en werd stevig vastgehouden. papa hield bij mijn hoofd vast en mama lag op mijn benen. helemaal nie t leuk dus. Er werden geen dingn gevonden alles was normaal. normale maaaginhoud en geen beschadigingen aan slokdarm en andere dingen.Ik mocht weer mee. gelukkig want ik wilde graag weg. we gingen met de trein weer naar huis nadat we bij Mac waren geweest.

18 december 2006

Hotel

Omdat ik morgen heel vroeg in het zieknhuismoet zijn voor alweer een GedoeDing <--slikfoto-red>. voor dat gedoe ding krijg ik een speciaal drankje in mijn sonde zodat ik wat suffig wordt, NEDELTRAN dus. Ook heeft mama een kontendrankje meegenomen maar ze is niet echt van plan om mij daat ook nog eens te geven, Gelukkig want kontendrankjes vind ik vershrikkelijk. Mama vind dat ik niet helemaal zombie hoef te zijn voor een foto. We zullen we zien. eerst de hotel minibar plunderen............Eten doe ik op het moment behoorlijk slecht weens een verhkoudheid? Dus mama's en papa's zijn dan blij met elke interesse in eten die ik tevoorschijn goochel...PRINGLES!!!!!!!!!!