04 januari 2007

kpn

graag kijk ik in het telefoonboek. Er staan heel veel mooie logoos in. ik herken ze ook bijna allemaal. ook als er een of andere ontwerper het logo verandert. zoals het kpn zakelijk logo. dat is zwart met witte lettters. ik zie meteen dat jehet het zelfde is. mama zag het niet direct en snapte niet waar ik zo naar zat te kijken. totdat ze beter keek.
ik kan ook het woord herkennen als het gewoon opgeschreven word. mama heeft het uitgeprobeerd. ik kan albert heijn , jumbo , super de boer, tnt, kpn , veronica, compaq, windows herkennen. er izjn er nog wel meer hoor maar mama is er nog niet helemaal achter. En ik moet ook niet alles meteen verklappen!!
ik begrijp sta stil, ga zitten, ga staan, spelen met marrian, wandelen, KLAAR , ja klaar heb ik ook geleerd, speciaal voor moniek! dus als moniek zegt dat het klaar is snap ik dat nu, geen OPPERDEPOP maar doodgewoon klaar is goed. ook heb ik de voorkant van het gebarenboek nagedaan. er staat een handje op dat een ok teken doet, kan ik ook. ik kan ook pictoos geven voor eten, jammer dat ik niet eten wil. ik kauw wel hoor, maar dan spuug ik het weer uit. ok wat weet ik nog meer ,.. we gaan autorijden, we gaan wandelen, we gaan naar bed , even wachten, bus. we gaan naar de bus, regen, nat, wind, bellen blazen, dat kan ik ook zelf, post, even pakken deur open. o jah, zoals de deur van de auto van nicolet, kindersot zit erop........grappig, domme automakers, ik doe gewoon het raampje open en dan daardoor steek ik mijn arm en open de deur . als je niet oplet ook in volle vaart. mama en nic vinden dat niet zo leuk, ze zeggen gevaarlijk. dat woord zegt me nu helemaal niks ,.. gevaarlijk? wat is dat?.
anyway er zijn nog veel meer woorden die ik ken, later meer.

03 januari 2007

melk

Ook al drink ik niet ik heb wel interesse n drnkdingen. ik heb een beker melk in gesconken, helemaal zelf en heleaal tot het randje. en lekker geknoeied op het aanrecht. het lijtk op de foto alof ik drink, maar dat is niet zo. Mama was al helemaal aaan het jubelen , maar gefopt dus.

02 januari 2007

treinwe zijn naar he sation geweest om trenen te kijken, mama had gevraagd of ik dat wou n ik heb een kusje gegeven, dat betekend ja.