01 juni 2007

jumpstyle


gisteravond werd ik wakker toen het flink donker was. ik lag eerst te slapen als een blok en poooooooooof was klaarwakker. en heel vrolijk ook! ik heb door de slaapkamer gerent en gesprongen, de lamp aan en uit gedaan. daar kan ik eigenlijk niet bij, maar waar een wil is is een kai. dus ja , tuurlijk. ik duw mezelf op met een hand aan de deurklink , klem mijn been tegen de deur en hopla, lamp aan. ik kan dt nu al bijna twee weken en het gaat steeds makkeijker, het kost nu geen enkele moeite meer. na een tijdje knipperen deed ik de lamp uit en zag een prachtige lichtstreep van de lantaarnpaal op de muur. WOW daar werd ik heel vrolijk van. ik ging er op slaan enzo, dat vond mama niet echt prettig. ik ging ook rondjes om het bed rennen en er dan op koppelte duiken, boven op mama.
Mama was vast erg moe want ze is toch weg gedommeld. totdat ze een grote KRAK hoorde. ik had de klok gepakt die me vorige week dol had gemaakt en op bed gelegd, en er bovenop gaan springen, daar kon de klok niet tegen, die was van glas. mama dacht dus van plastik, maar glas dus. mama heeft alles opgeruimd en een nieuw dekbed hoes ect gedaan. gelukki had ik niks gewond. mama had wel wat splinters. moet ze ook wel voorzichtig zijn, glas is gevaarlijk mama!!

27 mei 2007

wat fotoos


Gluren naar de burenMama moet mij meten, tenmiste laten wennen aan hoe ik gemeten wordt zodat ze het in het ziekenhuis kunnen. Ik vindt hettegen de muur recht saan wel ok maar als ze dan een streepje wil zetten boven mijn hooft vertrouw ik het niet heleamaal. de centimeter vindt ik erg mooi, al die streepjes en cijfertjes!!


Wandelen bij het veerse meer, ik wilde alleen naar de auto kijken.
de bomen boeiden niet zo erg.

grote autoos , verkeer dat vast zat, mooi om naar te kijken.
De brug wordt rood geverfd. voor de fietsen.

dat iik ook in het rood ben is puur toeval, gewoon omdat mama dat leuk vindt staan.............en zeg nou zelf............ze heeft toch gelijk! ;P