16 augustus 2008

zwierlantijn
aagtekerke is nog best ver op de fiets, maar we hebben het toch gehaald. met de bakfiets naar duinoord. want daar, had mama gelezen, hebben ze een leuk indoor speelparadijs. en leuk dat het was. eerst heb ik wat rondgelopen en de boel goed bekeken. ik heb er heerlijk gespeeld. heel hoog geklomen in de uitkijktoren en ook fijn van de hoge glijbaan naar beneden. het was helemaal niet druk. over touwen geklomen en een skelet gezien. van de rodelbaan gegaan. dolle pret. het was op een camping en er was ook een frituur. waar we lekker ijs hebben gehaald. ik heb daar nog een poosje met de deuren gespeeld en dat vonden ze helemaal niet erg. het mocht gewoon! ik rende er door en terug en erdoor en terug en ging oo nog eens lekker ervoor liggen zodat ik het goed zien kon. er reden autoos voorbij met caravans. die trokken uiteraard mijn aandacht...autoos met karren. ik heb er fijn achteraangerend. en daarna weer met de deuren gespeeld en weer terug naar de glijbaan.en weer naar de deuren. om 4 uur met nog een lkker ijsje zijn we terug gefietst. gelukkig duurde d terug weg korter dan heen. magisch is dat! mama had volgens mij ook wat harder gefietst!! ik was wel erg moe hoor en mama ook wel.

15 augustus 2008

brood en brood en brood en brood

ik eet brood. met chocopasta. maandag begon ik er mee. ik eet nog steeds brood. in het park. thuis. op de boerderij, gewoon omdat ik het eigenlijk wel erg lekker vindt ....................en ik zou ik niet zijn als ik verschillende dingen zou eten. dus ik eet brood met pasta. woensdag in het park at ik brood, thuis al ontbijt en zo at ik brood. op de kaas boerderij waar we vandaag waren ook lekker een boterham met pasta. later in het park, brood. lekker! en ook nog een ijsje. vandaag heb ik koeien gezien. met een heeeeeeeeeele lange tong. wel grappig. er was ook een hondje die vond ik wat engig. hij sprong bijna in de wagen en pikte echt mijn korstje brood!!

14 augustus 2008

regen en beloofd is beloofd

mama had een plan. we zouden lekker naar bambini gaan. met de fiets. mama had mij de folder al laten zien. eerst eten en teletubies kijken en dan smidags naar bambini. we zaten al bijna op de fiets toen het begon te regenen. omdat vlissingen toch al gauw een uurtje bakfietsen is en ik ook niet echt dol ben op regen zijn we maar even terug naar binnen gegaan. ff wachten tot de bui zou overwaaien. en dat deed ie, om plaats te maken voor een tweede toen we weer bijna op de fiets zaten en nog eens gebeurde dat. inmiddels was het bijna 3 uur. mama had niet zo veel trek om nu nog naar bambini tegaan en ze kwam met alternatief plan, het treintje en macdonalds. allebij in middelburg en dus makkelijker omkeerbaar in geval van zware bui. ik moest daar heel erg van huilen en ging hevig op zoek , onder de bank in de kast,...waar is ie nou....mama snapte wat ik zocht en pakte de folder van bambini. ik stopte met huilen en wilde nu wel naar de fiets ,...want immers beloofd is beloofd! we gingen fietsen en het ging gelukkig niet regenen. mensen onderweg vroegen(weer) of ik jarig was, bloemen op de fiets. mama antwoorde weer dat elke dag feest is. ik moet wel toegeven dat de fiets erg vrolijk is en het ook een feestje is als we er mee gaan rijden. want we gaan dan altijd leuke dingen doen. bij bambini aangekomen zagen we erg veel autoos staan dat is wel minder want ik ben niet echt dol op druk. ik heb wel even wat rondgerend, en schrok hier en daar wat van andere rennnende kinderen . ik ben een paar keer van de hoge glijbaan geweest en heb ook lekker met ballen gegooid. en even gerelaxed in de bios op een kussen. ook heb ik helemaal zelf een ijs gemaakt. ik ben met de deuren gaan spelen en bleef er een beetje bij hangen bij de deuren. ik vondt het eigenlijk te druk. we zijn niet heel lang gebleven, dat doen we een andere keer als het niet zo druk is.

11 augustus 2008

sign,....erg beperkt


gister ben ik naar het park geweest. altijd wel leuk vindt ik. vaak probeer ik dan ook contact te krijgen met andere kindjes, dat is soms best leuk, maar vaak begrijpen ze me niet helemaal en nemen ook niet de moeite om het te proberen. dat vindt ik erg jammer. ook zijn we met de paardetram een rondje gegaan. we gingen met de andere paardetram. die deed een ander rondje en dat vondt ik wel lollig.
zaterdag zijn we lekker over de boulevard wezen wandelen, leer ijs gescoord!! ik wilde helemaal niet op een terrasje zitten, en wachten tot de koffie op was. de draaiorgel was wel weer erg leuk. oo zijn we bij de carousel geweest. daar heb ik heerlijk met de deuren gespeeld en op het laatst ook nog even naar de apparaten gekeken
en vandaag ben ik dus even bij de vakantie opvang geweest. ik heb daar twee witte boterhammen opgegeten en mijn broodkorstjes netjes afgekloven. knap he! ik was niet zo blij bij de opvang. ik ga daar een keer per week, maar eigenlijk ben ik daar niet zo happy mee. ik moest vandaag huilen toen mama wegging. een beetje maar. en later maakte ik steeds het gebaar HUIS. ik wilde graag naar huis...ik had dus geen zin, ik vindt het leuk als we naar de klas gaan, dat vindt ik wel leuk maar de vakantie opvang vindt ik steeds minder boeiend. ik maakte dus regelmatig het huis teken. het was wel jammer dat de begleiders niet snapte wat ik bedoelde.....mijn eigen juffie en mama weten het wel......SIGN is wel erg beperkt dus. maar mama is bezig een pec map te maken en we gebruiken hem ook al. PEC is als picto exchange sytem. we hebben nu een map met klitteband en daar verteld mama wat we gaan doen en ik mag uit dingen kiezen. het uiteindelijke doel is dat het mijn map is en dat ik ermee vertel wat ik zou willen en wat ik gedaan heb en zo. toen ik vandaag op school was heeft mama ook cijfers gemaakt. zodat ik om 9 koekjes kan vragen ipv gewoon om een koekje. ..........