04 juli 2007

supergrovererg leuk vindt ik ernie en grover vinnik ook super. ik kan niet goed kiezen wie ik nu eigenlijk leuker vindt , en het scheelt ook wel per uur.
Op mama's i pod staaat muziek van sesamstraat. die kan ik zelf opzoeken en aanzetten! ook zet ik zelf sesamstraat aan. op tv. als ik wil dat mama meezingt met ernie raak ik haar mond aan. zelf doe ik dan ook mee, maar dan zonder geluid. ik probeer wel mijn mond mee te bewegen , vooral de oo vind ik leukom te doen. Ook kan ik lalalala echt met geluid. kost wel wat moeite. nu blijkt dat mijn monmotoriek niet goed geoefend is. omdat ik niet drink en niet genoeg eet en niet praat worden de spieren te weinig getraind en zo kom ik in een viezuese( wat een moelijk woord) cirkel terecht. ygurt door een rietje zou helpen zei agnes, maar ik hou niet van rietjes.

03 juli 2007

bellen en bellen en een zelfportret


mama moest heel veel bellen vandaag, dat vindt ik nooit zo leuk. maar het had te maken met pgb, school indikaties en een heleboel andere dingen die niet erg gezellig klonken. maar ja ik snap er neit veel van maar ik kan wel zeggen dat het allemaal ingewikkeld klonk.
Ook belde agnes de koolmees op om te zeggen dat ze dinsdag , volgende week een test bij mij gaat doen. spannend. het is een best nieuwe test met een video enzo!! uit die test moet dan blijken wat ik ben?!?
ik ben een knappe jongen zegt mama, en zij kent mij het best. maar agnes is erg aardig hoor en mama is ook wel nieuwsgierig naar de test.

02 juli 2007

nieuwe wagen


van de oppperdokter krijg ik een nieuwe wagen. Hoera, mijnes gaat vaak kapot. moet er weer zo'n mannetje met een schroevendraaier komen. maar die ene schroevedraaierman vinnik wel aardig, hij heeft een mooie bus!!
Nu had de karreman gezegd dat ik een lichtgewicht buggy zou krijgen. eh ok. maar eigenlijk vindt mama dat niet zo fijn. zeker niet nu ze net de bus zover heeft dat ie aan de kant stopt. sta je daar dan met een lichtgewicht wagen. dan word alleen reizn weer moeilijker want als je een wagen hebt die schreeuwt ik ben gehandicapt, dan krijgt mama bij de trein en hellinkje en bij de bus nu dus een chaffeur die aan de stoepkant gaat zodat we erin kunnen. aan mij zie je niks. autisme heet geen uiterlijke kenmerken, tenminste niet op zon manier dat je de helling bij de
trein krijgt. en dat is toch echt twel nodig anders moeten we altijd in middelburg blijven. En ik wil met mama naar de dierentuin!!! dus mama heeft de karreman gebeld. en hij zou ijken wat ie kon en hij begreep het. dus geregeld?
Ik kan zelf mijn temperatuur opmeten!! omaar voor de lol. ik vindt het piepje erg grappig
Piep piiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep