18 juni 2008

update


zondag heeft mama een nieuwe mickey in mij buik gedaan...dit hebben we al een keer onder toezicht in het ziekenhuis gedaan maar nog nooit gewoon thuis. best spannend, maar het ging allemaal heel goed. ik heb heel netjes stil gelegen en het was snel gebeurt. baloonetje leeg, gel erop floep. nog wat gel nieuwe erin en water in de ballon. het viel erg mee.
maandag met de taxibus. mama moest nog wat telefoontjes doen met ziekenhuis ect. ik mag/moet de in julie naar rotterdam. een afspraak met kindercardiologie ivm met mijn te hoge hartslag bij de meerkanaalregistratie eerder dit jaar. ( 140 bpm als ik lekker rustig op bed zat en 100 bpm in slaap) ook moet ik naar kinder neurologie voor epi. ik ga ook naar kaakchirurgie in vlis waar ze mijn gebit bekijken en verstevigen. en daarvoor nog ff bij dr heleboel op de thee. een hele hoop ziekenhuis in twee weken. .....
dinsdag ging het erg fijn op school, ik ben lekker in de klas geweest en heb met cijfers gewerkt en de juf verbaasd.
ik pik thuis steeds meer en steeds beter gebarentaal op en doe ook uit mijn eigen hier en daar een gebaar. ook volg ik letters met mijn vingers , daar gaan ze op school ook op inspelen. want ja als ik uit mijn eigen dingen doe heb ik interesse en kan ik het vlug leren.zonder veel aansporing.
woensdag ook weer lekker gelleerd. smiddags ben ik naar de hema geweest. ik kreeg en grote kip van mama en een van de hema omdat de kipnuggets opwaren. ik heb nog even met de lift gedold. bij blokker heeft mama koffer riemen gekocht om een zitje in de fiets te maken waarbij ik niet bij de sluiting kan. het zijn mooie regenboogkleurige banden met een kinderwagensluiting. mama is fink aan het oefenen met de fiets en het gaat heeeeeeel goed. we kwamen nog een juf tegen van school. hebben ijs gehaald, die ik in het water gooide. een meeuw kwam het gelijk opeten. hier moest ik erg om lachen. bij xenos agen we een bord met een poes erop. poezen vinnik leuk. mama zei dat is een mooi bord voor je kipjes. en omdat ik nog een kip van de hema had heb ik het meteen op het bord gelegd. dat zei mama toch een bord voor kip. de man bij de kassa zei verbaasd dit bord is al gebruikt........;P toen nog naar miniatuur walcheren. met het treintje enzo. ook ben ik voor het eerst van de hoge glijbaan geweest wow heelleuk. ik kon er geen genoeg van krijgen! heel netjes weer in de wagen gaan zitten toen mama het zei. bij de schouwburg nog even met de deuren gespeeld. ze waren alle drie aan. wat een feest.
het is wel leuk hoor bij miniatuur. ik wil er elke dag heen. en ik heb nog niet alles gezien.

15 juni 2008

vaderdagop school had ik een kado voor papa gemaakt. het inpak papier had ik ook zalf geschildert. ik begon met strepen. juf had om stippen gevraagd. dat ging een beetje langs mij heen totdat ik zag dat de kinderen om mij heen stipten. dat ging ik ook doen.
lekker weer vandaag dus op pad. we zouden papa gaan halen en naar miniatuur walcheren gaan. met het treintje rijden.
onderweg naar papa kwam ik een jongetje uit mijn klas tegen. dat was erg leuk. hij ging zijn broertje en later ook zijn moeder roepen zodat iedereen met mij kennis kon maken. hij probeerde ook mij te laten praten. :P
papa gehaald en nog een leuke dag gehad bij miniatuur walcheren. ik wilde wel in het treintje maar niet twee keer. vorige keer wou ik wel 10 keer. vandaag was ik erg moe. in het begin al. ik ben nog steeds niet helemaal opgeknapt en ook eet ik nog niet zo als voordat ik ziek was, en dat was al niet voldoende dus kun je nagaan dat ik best snel moe ben op het moment. we gingen ook nog even bij appie met de lift spelen... altijd leuk!