05 november 2007

zun gangetje


alles gaat zijn gangetje, ijsje bij de hema,..wandelingetje, niet elke dag maar regelmatig. dan lezen we nummerborden en ik ben er goed in. ik heb nu echt alle letters gelleerd. ik heb thuis een speelcomputertje waar een stem dingen vraagt de je dan aan moet wijzen. goedzo zegt ie dan of jammer probeer nog eens. de stem vraagt om letters van het alfabet. ik kan ze allemaal aanwijzen. mama helpt niet echt, ze spoort me dan wel aan door de stem te herhalen. want de stem is best zaaaai. zon blikken computerstem, niet echt interessant. maar ik kan dus alle letters aanwijzen.
Ook kan ik heel goed oo tt oo zeggen als ik op de bank zit. de eerste keer was een ware verassing voor mama omdat ik het gewoon zei zonder dat iemand vroeg of ik een woord wilde herhalen. ik zei gewoon oottoo omdat ik een auto wilde hebben. mama was dus super blij, zo blij dat ik heb besloten om vaker om een auto te vragen, en ook als we gewoon aan het spelen zijn neem ik mama mee naar de bank en vraag haar te gaan zitten , ik ga erbij zitten en vraag om de o o tt oo. erg leuk spelletje. dan gooi ik de auto weg en vraag het nog eens.
ook wilde ik de tv omzetten naar een andere zender toen mama aan het kijken was, mama vindt dat neit erg leuk als ik dat doe als zij kijt naar iets, daarom vroeg ik met het zapje in mijn hand "baba" en mama snapte gelijk wat ik wilde en omdat ik het zo netjes vroeg mocht het ook.
zondag heb ik heerlijk in de appie gegild, zomaar omdat ik het leuk vindt, lekker mensen laten schrikken...nee seruieus dat zie ik niet eens,..ik vindt het geluid gewoon lekker galmen. die mensen....welke mensen?