06 december 2006

lawaai

lekker naar fisio geweest, ff lekker dollen. we gebruiken het peeeeeeeeeep drupdripdrup apparaat niet meer. Met als gevolg dat mama de hele dag met een spuitje achter me aan loopt. ach het went wel. Alleen lastig als we ergens heen gaan of moeten. Het moet toch een beetje op schema gebeuren anders kom ik niet aan de juiste hoeveelheid en dan moet het nacht apparaat alsnog aangezet worden. dus ook bij fisio kwam de spuit tevoorschijn. Alles went,....
we gingen ook even naar het stadskantoor. Om de gure wind te ontlopen gingen we door de parkeer garage. Daar ,dacht mama, kon ik gelijk naar de autos kijken. Maar he joh, ga eens met een rolstoel of speciale wagen via de tunnel de parkeergarage in...............een hele uitdaging!! maar geen helling te stijl, geenbeg te hoog, hier komt SUPERkoek. maar dat lawaai van die vntilator in de tunnel!!!!!! mama doorlopen, ik vind dit niet leuk......

05 december 2006

tuuuuuuuuutatuuuuuuuuuuuuta

nic bracht deze mooie auto voor me mee, die domme sint had hem verkeerd bezorgd!!
Ik nam hem dus direct mee in de auto en zo, mooi issie he!!
mama verzon een nieuwe manier om autoos aan elkaar te maken. Ik ben namelijk gek op vrachtwagens, en plak ook met plakband autoos aan elkaar. omdat dat leuk is. sommige autoos hebben haakjes, maar ik kies graag zelf welke autoos er aan elkaar moeten. Ik maak allerlei combinaties met verschillende autoos. De mooiste mogen savonds mee naar bed. de noieuwe manier van mama,.. handoek haaakjes. Ze heofde het maar een paar keer voor te doen. Ik heb heel goed gekeken, en nu kanik het ook zelf. Ik kan heel snel dingen leren. ik kijk hel goed hoe iemand het doet, probeer het zelf , tot ik he tkan. als het niet lukt ga ik door tot het wel lukt of ik vraag nog eens of ze het voor willen doen. Opgeven staat niet in mijn woordenboek.

03 december 2006

mama is boos

de bel afspraak met doktor heleboel maakte mama een ietsie pietsie boos. Niet op doktor heleboel hoor zij is ok! maar nu zegt die doktermevrouw rotterdam dat het mama's idee was om een pegcatherder in mij te douwen. Nietus dus.. mevrouw rotterdam had zelf in een telefoontje gezegd dat dat een goede oplossing was.
wat flauw, eerst alleen over die peg praten, dus alleen het gevolg van het probleem zien. niet meer ingaan op de vraag weet je hoe het komt dat,... dan nee kpegeenid, en dan zeggen dat mama vast ergen gelezen heeft over een peg en denkt heeeeeeeeeeeeeeeeeeee datwilikook. Heel flauw en onkundig!! nee dokter rotterdam. je hepzelf in de telefoon geventileerd dat ik een peg moest of kon, en mama was toen helemaal van slag. tsk. NOT FAIR dokter rotterdam. Zo'n witte jas maakt je echt niet beter, hier wordt dus nog wel even over gebabbled, 'k ken mijn mama. staks hep ik zon slang en ... anyway fijn dat doktor heleboel ook nog even meedenkt en kijkt!