07 maart 2008

post

ik was wat stil op school,, rustigger dan anders. maar ja wat wil je gister was ook zo'n gekke dag, we waren pas rond half 6 thuis. en met dat babbelen ben ik eigenlijk 3 keer naar school geweest, en wist ik niet wat ik vandaag precies kon verwachten. niet drie keer.....ik vind een keer genoeg! of twee keer hooguit dan.
de post kwam vanmiddag. twee grote dozen met onderhoudsspul voor mij. toen de postbode de eerste doos had gebracht en mama moest tekenen glipte ik naar buiten. mama glipte mee. ik liep naar de post auto en deed de achter deur open, kroop erin en liep naar voren. ik ging op de bestuurdersplaats zitten, zo hoort dat. de postbode wilde mij nog in een doos stoppen, en vroeg mama waarheen ze me wilde sturen. naar huis zei mama. (gelukkig maar)
de postman zei ook dat als ik groter ben dat ik dan wel een rondje meemag rijden!!! leuk he!
hij vond het ook helemaal niet erg dat ik in de auto was gaan zitten. zo ondertussen kent hij me wel een beetje....................

hele dag


voor het eerst een hele dag naar school, ik ga dan ook overblijven. om drie uur komt de bus mij weer ophalen en dan gaan we eerst naar arnemuiden een paar andere kindjes wegbrengen en dan gaan ik naar huis. het word dus een lange dag.
het gaat erg goed, ik vindt het overbijven wel iets verwarend , want over blijven doe ik in het arduinklasje en dan weer terug de gewone klas in, met een middag juf, want de ochtend juf is naar huis. het gaat wel goed. we spelen ook nog buiten. ik heb heerlijk met de kar gespeeld.
het ritje over arnemuiden vond ik ook wel leuk. zit ik lekker lang in de bus. dat vindt ik wel leuk.
thuis doe ik mamas "poppekast"handschoenen aan mijn voeten. gewoon omdat dat leuk is.
ik ben niet overdreven moe na de lange schooldag.
wel jammer dat de juf nog ziek is......

06 maart 2008

volkswagen

vandaag weer een lange dag op school. moet ik nog wel aan wennen maar het gaat allemaal goed. we hebben smorgens gym, dat vind ik wel erg leuk. lekker klimmen!!!
we kijken ook nog tv van pluk. dat is ons thema van het boeken project.
Om 3 uur komt mama. ha lekker weer naar huis. Niet dus. we dralen wat en ik wil naar huis. het is toch tijd?
dan zegt mama dat ze gaat babbelen...............hmm dat kan wel eens even duren dus. ze hebben een bespreking. een evaluatie gesprek.
het gaat allemaal goed met mij. ik kan goed meedoen met de klas. in het begin vond ik het erg moeilijk om op een stoel in de kring te blijven zitten. dat gaat nu best goed. ik ben pas ook van mijn stoel gekukeld. daar schrokken de kinderen in de klas van maar ik stond weer op en ben gaan zitten alsof er niks aan de hand was. ik plak en knip en doe lekker mee. met gym klim ik zonder vrees tot de top. als juf piano speelt ga ik graag even kijken. in het begin ging ik haar even helpen door hier en daar wat tonen aan te slaan, maar ze heeft goed opgelet hoe ik het doe en nu kan ze het ook alleen!!!
na de grote vakantie mag ik naar groep 3. toch dus.
ik ga logopedie krijgen. maar mama wil eerst met de logopersoon babbelen.
juf marijke is erg trots op me en ziet me groeien.
erwordt ook nog wat over spraakcomputers gebabbeld maar dat is voor later.
ik krijg elke dag nog een maatje en dat is erg gezellig. een klasgenootje helpt me dan met dingen en stuurt me hier en daar wat bij.
het was allemaal positief in de bespreking.
mama is erg blij dat alles zo goed gaat. ik ook !!!
twee juffen hebben met mij gepuzzeld toen mama aan het babbelen was, heel gezellig!
dus scholen in de buurt lekker puh!! ik kan het wel!!!!!en goed ook!
thuis heb ik mijn wieldop op de buggy gezet, veel mooier zo , toch?

03 maart 2008

ziek en betervandaag ben ik weer naar school gegaan. een week vakantie gehad en nog een weekje extra vrij omdat ik moest aansterken van de operatie.
mama had al verteld dat de bus zou komen , dus echt een verassing was het niet voor mij.
Op school hoorde ik dat juf majorie ziek was, en dus ben ik met een andere juf naar de klas gegaan.
het ging erg goed ondanks dat ik twee weken uit de roulatie geweest was. er was hier en daar verwacht dat ik moeite zou hebben met weer in het program te gaan maar ik liet er niks van merken.