17 december 2010

vroege kerst


vandaag begint de vakantie. dat is leuk en erg leuk! ik ben er blij van. het heeft veel gesneeuwd. dat vind ik minder leuk. ik houd niet van sneeuw. maar gelukkig is het vakantie en dan moet ik minder, en ik mag meer. dat is fijn en relaxed. ik moet niet persee naar buiten in de kerstvakantie. niet persee maar we proberen het wel. vandaag kreeg ik post! weer post! gister kreeg ik ook post. van mijn oma in amerika. gister kreeg ik twee mooie truien met dolfijnen erop! ik wou ze direct aan. vandaag kreeg ik weer post van mijn oma in amerika. er zaten kerstkadootjes in. mama stopte ze in mijn kerstsok. en ik mocht er alvast een openmaken. dit keer vondt ik het openmaken zo leuk dat ik ze gelijk maar allemaal opengemaakt heb. ik kreeg mooie dolfijnstickers , een houten thomasfluit die als een echte stoomtrein klinkt! en een kaleidoskoop, ook van thomas. ik ben erg blij met de kadoos dat zie je wel op de fotoos. dus lieve oma verweg in amerika, dankjewel voor de mooie trui-en en kadoos!

16 december 2010

kai en de kapper
ik houd niet echt van kappers. je moet dan stilzitten enzo , en dan die akelige schaar en een persoon die je niet kent die alsmaar aan je zit te friemelen. nee bedankt liever niet. dus mijn mama is creatief met schaar en bloemenspuit. maar we gingen het dus toch maar proberen bij de kapper. en ik zat keurig stil. ik heb niet gehuild gegild of wat dan ook. ik heb keurig stil gezeten. niet te kort graag. en bewapend met wat fotoos van mannekapsels heb ik keurig stil in de stoel gezeten. knip knip erg knap! de kappersdame zei dat ze haar best had gedaan , alsof ik me niet voorbeeldig gedragen had, maar dat had ik echt wel....ik had voor het geval dat wat afleidingspul bij me maar dat was niet nodig . ik heb het keurig gedaan. ik wel.....bij mij oren zitten nog wat haren die de kapper niet geknipt heeft en dat ziet er niet erg kapperig uit. mama moest er nog voor betalen ook! mijn best gedaan zegt ze. degene die zijn best heeft gedaan was ik. keurig net stil gezeten en dan geknipt met dit resultaat. we gaan hier echt niet meer terug. maar we zijn al met al wel een ervaring rijker!

14 december 2010

tent

ik heb een mooie tent. met lichtjes. ik speel er graag in. er liggen fijne kussens in en ik kan de gordijnen dicht doen zodat ik lekker knus de wereld even uit kan zetten.
soms doe ik mijn ogen dicht en droom over tenten en lichtjes en dolfijnen.


op school kreeg ik van y* een hele mooie percy!! hij kan met zijnn oogjes draaien.
ik speel graag met mijn ds. en heb er zelf een foto van gemaakt. ik ben dol op fotoos maken!! gelukkig mag ik met mamas toestel oefenen!!!

mijn naam is kai

.zaterdag heb ik appelflapjes en worstebroodjes gebakken want zondag was er visite. normaal ben ik niet dol op visite en het gebeurd ook dat ik visite vriendelijk doch dringend verzoek te verdwijnen. vooral als ze een tas bij zich hebben of een koffertje een map en een pen. dat beloofd niet veel goeds meestal. maar de visite van zondag was betere visite. mijn grote kleine zus en haar grote grote verloofde, knuffelvisite. ik heb zelf fotoos gemaakt van mijn zus. en bas heeft voorgelezen van dolfje deze visite vind ik dus wel leuk.bas heeft een heel mooi schilderij van mij gemaakt. knap he!! op zijn site kun je meer mooie kunswerkjes zien