08 juni 2007

ironischdaarom kan ik niet met de bus, hoe moeten we de kar in de bus krijgen als de bus zo ver van de stoep stopt? het is al eerder gebeurd dat we in de bus zaten, en de buschauffeur ons niet eruit wou helpen, gelukkig was er toen een aardige mevrouw die wilde helpen tillen, hierom geen besreisjes voor mama en mij. de ironie van deze foto is de advertentie op de achterkant. mama gaat deze foto naar het busbedrijf sturen.

07 juni 2007

zingen

Hallo, hallo, hallo

Hallo, hallo, hallo,
Ik ben …. (eigen naam invullen)
Hallo, hallo, hallo,
Wie ben jij?

Is een liedje dat mama vaak zingt voor mij en bij wie ben jij krijg ik een kriebelige kriebel in mijn nek. savonds op de bank was mama ook aan het zingen. Ik vraag regelmatig of mama wil zingen en raak dan met mijn hand haar mond aan. als ik hallo hallo wil horen doe ik ook haar hand dicht, want dat is een van de bewegingen bij dit liedje. na 200 keer zingen dacht mama dat ik het wel genoeg vond, maar nee dus, ik ging zelf zingen en maakte de bewegingen erbij. eeeh eeeh ah ah . mama werdt helemaal lyrisch.... ze vindt dat ik prachtig kan zingen.

05 juni 2007

gum buster

kep de gum busters gezien, grappig, k vond de auto wel mooi. Het logo van de kijkshop vindt ik erg mooi. ik wil san ook graag langs de kijkshop lopen. en dan zijn er 4 logoos op een rij. ik raak alleen de oneven logoos aan, de eerste en de derde dus. dit soort dingen doe ik al sinds altijd. bij twee verkeersborden op rij wil ik de eerste aanraken en de tweede wil ik niet zien , dan draai ik mijn hoofd om zodat ik het niet zie.


Vannacht moest ik vresleijk huilen, de auto waar al eerder over geschreven is ging dus nog verder kapot.de trekhaak was afgebroken. ik was zo goed als ontroostbaar. het duurde een tijdje voordat mama met haar slaperige hoofd doorhad wat het probleem was. en toen heeft ze plakband gepakt en de aanhanger aan de auto geplakt. gelukkig maar, toen konden we weer slapen.

04 juni 2007

ja en nee


vier dagen geleden heeft mama een nieuw antwoord systeem ingevoerd. ja en nee kaartjes. een groen kaartje moet ik dan aanwijzen als ik JA wil zeggen en een rood kaartje waar nee op staat is dan dus NEE. We haddne ja en nee al een paar keer (heleboel keer) op papier opgeschreven. en de al heel snel duwde ik de hand met ja of nee weg. Ik kan dus antwoorden. Eerder probeerde ze me te laten knikken, Ja knikken en nee knikken maar dat vonnik niet echt boeiend. de kaartjes vindt ik wel leuk, dus daar doe ik dan wel aan mee.Anyway, we gingen lekker wandelen vandaag. lekker weertje. bij de nassaulaan zag ik mooie auto met een aanhanger, die ging rechtsaf. en natturlijk wilde ik erachteraan. normaal gesproken snapt mama dat wel , maar vandaag was ze wat dommig. ik wiebelde wat in de wagen, kom op mama zei je die vette aanhangwagen niet? erachteraan, kom op nou. Mama zat wat in d'r tas te friemelen en er kwam een kaartje uit de tas, het nee kaartje was verdwenen. dus er kwam ook een pen en een rood gekleurd papiertje uit de tas. NEE schreef ze erop. "wil je naar de auto kijken" eh JA dus. om snel achter de auto aan te kunnen wees ik met een vinger JA aan. ok, dus mama helemaal blij, aanwijzen schijnt weer een sprong voorwaarts te zijn. en we renden achter de mooie auto met aanhanger aan.
Het ja en nee knikken hebben we tot vervelens toe geoefend en geprobeerd, maar kijk niet boeiend dus....kaartjes vindt ik leuk, dat deed ik dus na nog geen 24 uur.
wij dus wandelen en kwamen in de stad terecht.
ijs, of ik ijs wil, NEE doe maar niet.Ik ben niet echt dol op italiaans ijs. mama nam wel een ijs. hmmmm, ijs ziet er wel lekker uit. mama vroeg me nog een keer wil je ijs? JA wees ik aan doe toch maar wel. he zelfs stoere jongens mogen van mening veranderen, toch?