09 augustus 2007

slapp lach

het regent de hale dag, bah.
savonds was ik wakker en ging ik gillen in bed. omdat ik dat lek vondt, voor de lol..
niet gillen in het donker zei mama dus ging ik andere geluiden maken. klapperen met mijn tanden en gekke gezichten trekken ik kreeg daar heel hard de slappe lach van.

07 augustus 2007

ik kan tellen!!


nou ja tellen, mama wist het al wel maar ik heb het nu zo duidleijk laten zien dat je er neit om heen kan. ik heb mijn cijfers in volgorde gelegd. vanuit een bakje waar meerder enen en tweeen ect in lagen. dus niet een van elk. mama vroeg daarna ook om nummer en die pakte ik er dan uit. ik kan dus de cijfers bij naam door elkaar en ik kan ze ook in volgorde leggen. nu nog tot twaalf. want de klok heeft 12 cijfer erop staan. binnenkort tot 20?
bij de wandeling wou ik persee over de grijze tegels langs de markt en dan naar de speelgoedwinkel. daar begon ik in het voorbijgaan luid AA AA te roepen wat dan dus ja betekend. wel grappig mama had nog niet gevraagd of ik naar binnen wou, maar ik wou zoooooooooooooo graag..............en een mooie auto gescoord

05 augustus 2007

kermisIk voel me glukkig iets beter en heb ook zin in een wandeling. eten heb ik nog geen zin in. ik heb een virusje. maar ik ben een bikkel en til mezelf er overheen.
we zijn naar de kermis geweest. ik vond het voor even wel leuk om te ie. maar wil nergens in. kijken naar alle lichtes en zo is wel ok. maar ook niet te lang............