27 maart 2010

kapot

de koelkast is kapot. vrijdag kwam een nieuwe , mama had gehoopt dat ie zou komen als ik in school was maar helaas pindakaas. ik was erg van streek. papa lette even op mij terwijl ik bij de bezorgers auto stond te kijken. mama handelde de bussines af met de bezorgers. ik was helemaal uit mijn doen. gelukkig was dat snel hersteld nadat de mannen vertrokken waren. zaterdag ging ook de tv kapot . ineens poef hij wilde neit meer aan. wat erg vervelend is want hoe kijk ik nu mijn thomas dvd? ja op mijn pc, maar ik vindt het het leukst als ik ze synchroon kan laten lopen op tv en pc. we gingen met de bakfiets. dat is al weer zowat een jaar geleden want ik wilde echt vorige zomer niet fietsen. ik wilde toen alleen binnen blijven. maar we moesten nu dus. ik protesteerde niet en ging netjes mee en vond het zelfs nog leuk. tv uitgezocht en in de bakfiets geladen. maar nu kon ik er niet meer in. gelukkig wilde de man van de aanwinst hem wel even thuisbezorgen terwijl zaterdag geen bezorgdag is. dus dubbelfijn deze service!! ik kan fijn weer thomas kijken. en niet te vegeten mijn grote favorieten tommysteleshopping en astrotv . daar komen zo mooi allemaal telefoonnummer voorbij!! die mama dan voorleest. superleuk!

24 maart 2010

buitenspelen

woensdag was het lekker weer. eerst ben ik naar school geweest. en dan met de bus weer naar huis. en heel verassend is dat ik buiten wilde spelen. dat wil ik anders echt nooit. ik heb autoos gekeken nummerborden gelezen met katten gespeeld. o[ de hobbelhond geweest . en nog eens autoos gekeken. het was pas een uur of drie dat ik er genoeg van had en naar binnen wilde. volgende week ga ik bij appie een paaskoek versieren. ( mama denkt dat de thomas terapie mij goed heeft gedaan, buiten zijn er ook leuke dingen voor mij)
ochtend gesprek
s c h o o l ?
ja we gaan naar school.
M A A ( betekend nee)
ja we gaan naar sschool vandaag.
S C H O O L M A A
welles
H U I S
nee eerst naar school dan huis.
M A A
S C H O O L
ja ja ja ja ( toon van vader jacob)
JA AJA JA JA JA (KAI maakt het liedje af)

savonds wil kai altijd zelf de vis bakken en dat mag ook zelf omdraaen en op zijn bord leggen ect. hij zegt dan steeds K A I K A I wat betekend KAI DOEN. en kai mag het doen en hij kan het zooooooo goed! hij is de laatste tijd zo vooruit gegaan. er zijn steeds meer dagen met een sterretje!

22 maart 2010

vervolg backstabbers

bij deze dagen we je uit om gewoon niet zo laf je te verhullen in anonimiteit. wees een " man" en maak je bekend. kruip vanonder je steen en zeg ik was die ongeloofelijke idioot en ik was fout