06 juni 2009

op school


op school vindt ik de computer het mooist. ik ga er ook elke dag kijken. ik vindt het jammer dat alleen de kinderen die de hulp zijn er mee mogen. maar ik ga er dan vaak achter staan en kijk mee. eigenlijk moet ik een werkje ofzo gaan doen of een puzzeltje. maar dat vindt ik niet helemaal boeiend. ook vind ik het altijd erg leuk als we voor het drinken de bekers tellen. als dat een keer niet gebeurt ben ik even de weg kwijt.maar echt van streek raak ik niet.

31 mei 2009

warm
het was best warm op de boulevard. we gingen er met de bus heen. de bus vind ik nog altijd erg leuk. de deuren worden elke rit interessanter en ik blijf er steeds meer bij treuzelen.
het was dus best warm en druk ook want er was een markt. we zijn er overheen gelopen en ik heb me heel goed gehouden in al die drukte. echt boeiend vond ik die markt niet maar aan het eind was me een ijsje beloofd dus ik stapte goed door. maar het was zooo druk bij de ijskraam dat mama er de kriebles van kreeg alleen al bij de gedachte met mij in die rij te gaan staan. dus moest het ijsje even wachten tot we een rustiger plek zouden vinden. dat vond ik ok. en ik liep netjes mee voorbij de ijstent. ik hou toch al niet van in de rij staan. en wachten is ook niet echt een hobbie van me. we liepen naar de midgetgolf baan en kwamen onderweg nog een oom en nichtjes tegen. wel leuk. en na even een babbeltje en een handje schudden liepen we verder. al gauw waren we bij de midgetgolf baan. ik mocht een ijsje. lekker. ik nam een paar hapjes en had al gauw genoeg. en spuugde toen op tafel mijn ijs uit. van mama kreeg ik een servetje en ik heb het netjes zelf weer opgeruimd. er stond een leuke auto waar ik mee mocht spelen. terwijl mama en papa de koffie opdronken. ook zag ik nog een vlieg die ik uitschold voor bij. maar dat kon de vlieg niet storen want hij bleef rustig zitten waar hij zat.