18 januari 2012

niet fietsen

op het moment wil ik niet op de fiets. echt niet.
als mama met de fiets op school komt begin ik al te weigeren. ook als ik smorgens heb aangegeven dat ik het leuk vind als mama vandaag met de fiets naar school komt.
twee keer de laatste twee maanden is het flink misgegaan en werd ik door een vriendelijke juf gelukkig naar huis gebracht.
het is wel een beetje een situatie dissaster. want weet je als ik niet op de fiets wil probeer me er dan maar eens op te krijgen. dat niet.
en als ik er een maal opzit, met een gordel als in een auto. wie zegt dat ik blijf zitten als we bij een stoplicht staan...........ik zie geen gevaar......
dus voorlopig besluiten we even niet te fietsen. we hebben een fiets pauze tot het beter gaat.
dit houd ook in dat we voorlopig niet naar macdonalds gaan......dat is nou wel weer jammer. maar ook macdonalds ja=kan me niet op andere gedachten brengen.

17 januari 2012

bmw en ocd

ik heb het weer ik zit weer vast. vast in mijn ocd.
autoos dit keer.
ik wil in elke auto klimmen. ik kan er niks aan doen . het is sterker dan mezelf.
het word helaas gevoed door mensen die zeggen " het mag wel hoor" zoals sommige taxibussen die bij school staan om andere kinderen op te halen.
dan wel dan niet. ik ben verloren. laatst kwamen we tegelijk thuis met een auto uit de straat. ik heb nooit echt veel aandacht voor die auto gehad. tot nu. ik zag de deur open , nam een sprintje en zat erin. en nu zat ik zo zo lekker dat ik er niet uit wou en mama heeft erg hard aan mijn benen moeten trekken om me eruit te krijgen. nu is die auto een stevige obsessie voor mij. ik heb zelfs het nummerbord onthouden en probeer die in google images en youtube te gebruiken om de auto te zien. maar hij is er niet en daar word ik erg erg boos van. het hoort bij mijn autisme dat ik dit soort dwangdingen heb volgens de dokz. maar het is wel erg lastig. het is groter dan ik, sterker dan mij. ik ben verloren. ik verdwaal in mijn dwangmatige oerwoud. ik ben de weg kwijt. hoe graag ik het ook niet wil , het is sterker.
ik word er erg erg moe van , heel boos en opstandig. we passen weer de medicatie aan ( niet voor een eenmalig incident, maar een ophoping van akeligheden die steeds groter word) ik heb medicatie voor ocd. ik zit nog lang niet aan de maximale dosering. we blijven proberen met een minimum aan medicijnen een maximum kwalitiet van bestaan te creeeren.

16 januari 2012

het is winter

het is winter en ik besluit dat ik niet wil werken op school. en probeer me maar eens een som te laten maken!!! ik zit en staat naar mijn papier ne het kost de juf heel wat kunst en vliegwerk en overtuigingskracht om mij de sommen te laten opschrijven.
makkelijk of moelijk maakt niet uit . het is winter en dan houd ik winterslaap.