16 mei 2009

altijd gedonder met kyano

vrijdag moest ik naar de kinderarts. we gingen met de bus en ik mocht met zonder wandelwagen. dwz de wandelwagen ging mee maar ik hoefde er niet in. de wagen ging mee voor in het geval dat want we hadden meer dingen te doen in vliss. maar eerst dus met de bus. dat ging heel goed en ik vond het leuk. via het station , daar overstappen op de bus naar vlissingen. het ging allemaal erg goed. in het ziekenhuis moest ik een klein kwartiertje wachten en dat ging ook best goed, hoewel ik liever weg ging. ik vroeg om een bed maar dat kreeg ik niet.
toen ik aan de beurt was wilde de dok in mijn oren kijken dat vondt ik erg niet leuk. en protesteerde hevig. met drie man werdt ik vastgehouden zodat de dok in mijn oren kon kijken. die waren rood. wat een beetje mijn hoofdpijnen kon verklaren. erna een gesprekje met de dok die mij comunitatief erg verbeterd vond. ik vroeg weer om een bed.
de dok verwees mij door naar de kno arts. daar moet ik binnenkort naar toe want er moet gekeken worden of mijn neusamandel niet groter is dan het hoort en dan moet ie eruit. in rotterdam omdat ik slecht reageer op narcose en dan op de highcare moet slapen. dat hebben ze in vlissingen niet. altijd gedonder met kyano zei de kinderarts......ze bedoelde mijn liesbreuk en mijn meckel en la die andere dingen die mij soecialer maken dan een gemiddeld kind van mijn leeftijd. en gelijk heeft ze. ik ging na het dokters bezoek met papa wandelen zodat mama bij oma op visite kon die erg ziek is, en al die drukte niet kan hebben, papa ging met mij een ijsje halen in de stad. de ijs man maakte een ijsje en ik zag dat hij op een knopje drukte. dat kan ik ook ,....en toen de man klaar was drukte ik ook op de knop en maakte een softijsje zonder de beker. ik stak miojn arm door het raampje van de winkel...........ik moest er erg om lachen ..en nog steeds. (als ik i j s spel verteld mama het nog een keer aan mij en ik lig dan helemaal dubbel van het lachen. ) later gingen we weer naar mama die zelf ook naar de dok moest. haar afspraak liep een uur uit en ik werd wat ongeduldig. na mamas afspraak mocht ik nog even met de lift en ben ik naar de kinderafdeling gegaan waar de zusters daar een beetje mijn vriendjes zijn en heb ik even hallo gezwaaid. we waren pas om 6 uur thuis. terwijl ik om 2 uur in het ziekenhuis moest zijn, en al die tijd ben ik zonder wandelwagen geweest. kanp he!!! zaterdag ben ik met mama gaan wandelen. ik kreeg een mooie auto met aanhanger en op de markt waren ze op een podium aan het zingen. er waren drie mensen met gitaren en ik probberde op het podium te komen om de mensen met gitaar te pakken maar dat plan was niet gelukt, jammer want mama hielt mij tegen. ik moest we lachen, want ik doe het tenslotte voor de grap.