03 augustus 2007

appel

Het rommelt in mijn buik en ik voel me nog niet goed. ik wordt wat hangerig en mijn grootste dag activiteit is het heen en weer rijden met een autootje voor mijn gezicht. en af en toe eens anders gaan liggen. mama kent dit gedrag van andere keren. maar omdat ik vanuit mezelf ook wel eens ga lopen en knuffelen en spelen , en dus interesse heb voor mij omgeving zonder dat daar echt veel commotie in is , is het wel ok. als het echt niet goed is reageer ik vooral op gebeurtenissen die buiten het gewone liggen zoals een huisbezoek van de dokter. nut reageer ik op een spelletje van mama. maar neit te veel want ik ben dus echt niet helemaal fit. wandelen? nee bedankt.
Savonds vergeet mama de appel met kaneel siker en c-sap in de keuken. we gaan eten en ze laat het toetje staan.
ik zie al gauw dat er iets niet klopt en ga het halen.

02 augustus 2007

niet zo lekker
Ik voel me niet zo goed. ik eet stukken minder en heb niet zo veel zin in dingen. ik wil ook niet wandelen. en geen chocola en chips eten.
wel eet ik savonds mijn kipjes en help ik ook met koken.

Ik heb in de auto van nic het stuur overgenomen!!

30 juli 2007

kruidentuin


lekker wezen wandelen in de kruidentuin. daar kwamen we toevallig terecht. het abdijplein daar komen we erg vaak want ik vindt die poortjes erg leuk!! ik dit dan heerlijk relaxt in mijn wagen naar boven te kijken met vaak mijn mond open. we lopen dan een paar keer dor de poortjes, ik wordt daar erg tevreden van. De kruidentuin vondt ik iets minder interessant, maar de gangetjes die ernaartoe gingen, erg leuk!!