07 februari 2007

Twee weken


met de bus gingen we naar het ziekenhuis. en ik heb bij het bushokje wel gehuild, maar in de bus niet. in de bus huil ik omdat ik weet wat er komen gaat.Maar deze keer heb ik zelfs gelachen in de bus In het ziekenhuis, wegen en meten, bloeddruk, 100 over 80 en niet afgevallen. broeder mattieuw was er, en die vind ik wel aardig. hij heeft ook al in he verleden aan mijn neus gesjort enzo, maar toch vind ik hem nog aardig. mama vroeg of ik voor een keertje mijn neusapparaat er twee weken langer in kon houden medisch gezien , want dan komt de operatie, en het kan geen kwaad voor een keertje zei de broeder, HOERA!!

05 februari 2007

Dagje vrij

Weer gebeld,...................wachten wachten wachten. een vriendelijke mevrouw verteld mama dat de doctor het zoooooooooooooooooooo druk had. en niet al zijn afspraakjes kon nakomen,.....................en vandaag en morgen even lekker vrij had genomen.......................maar woensdag ( dan moet ik ook naar dok heleboel voor meten en wegen) wordt er gebeld, ja ik heb de naam genoteerd. u wordt zeker teruggebeld...................Ok mag ik even lachen. nee serieus dat is toch niet te geloven, nu begrijp ik ook dat er naar belgie uitgeweken wordt . OMG mama is heel boos. eerst die dr rotterdam die haar afspraken niet nakomt en ventileert dat mama zo graag een pegcathereder wil en er vast over gelezen heeft . terwijl die DD (dmme ds) aan de telefoon erzelf over begon en mama ervan overstuur raakte. Nu een vervanger want dr DDrotterdam is even bezig met persoonlijke aangelegenheden. Die na even een beetje hoop op verbetering geen haar beter lijkt te zijn. nou hei kan het nog met een ding goed maken en dat is door de operatie twee weken eerder uit t voeren zodat er niet voor twee weken een nieuwe neussonde in mijn neusje hoeft gesjort te worden.

04 februari 2007

ziek


Vandaag wil ik niks, helemaal niks , niet spelen, niet met mijn autoos rijden , niet springen, niet met de muziekdingen spelen, niet de tv aan en uit zetten , niet de computer honderd keer opstarten, niet lezen, niet naar de autos buiten kijken. NIKS ik ben ziek. ik heb koorts. ik lig vandaag de hele dag op mama's buik. dat is wel fijn. lekker knuffelen. op de zitzak en later op de bank. de hele dag!! niks dan knuffelen. ik voel me heel slecht. ik heb smorgens 38 graden koorts en savond 38.8. Op zich niet echt zo erg, en normaal weet je laat ik me niet zo gauw uit het veld slaan door een beetje griep ofzo. maar nu, het is allemaal gewoon te veel. ik ben van 27 nog wat naar zon ruim 22 kg gegaan in korte tijd. de sonde voeding is niet echt toereikend, en nu ik niet zo lekker ben kan ik die voeding ook niet echt verdragen, BURP, mama blede s'avonds de dokterspost. de mevrouw aan de telefoon moest even overleggen met de dokter daar omdat ik toch wel een bijzonder geval ben. ;P maar een paracetamol zou de koorts moeten doen afzwakken en s'avonds kan het zowizo al oplopen zie de mevrouw. mocht mama zich erger zorgen maken of het niet vertrouwen moest ze terugbellen.