20 oktober 2006

jarig

Ik ben jarig
4 jaar alweer. 't was een leuke dag met kado's en een taart. Ik had een mooie grote tractor gehad, en ziekenhuis ernie. ook een mooi spoorbaan. Gelukkig had mama geen visite uitgenodigd, zodat ik zelf ook van mijn verjardaag kon genieten.

rotterdam

Met de trein naar rotterdam geweest. Mama had een paar leuke dingen gepland op de verjaardag van mijn grote zus. maar alles liep in he t100 toen de wagen kapot ging en we drie uur moesten wachten voordat de reparatie dude kwam. Wel mooie auto's gezien, heleboel van die grote. Ook een wafel gegeten. Lekker met slagroom. En kijk eens therapeutjes, ik eet met een vork!! ;P Dat kan ik best, al heb ik er niet altijd zin in. Op het station hoefde ik niet erg te huilen. een beetje maar. En alleen in middelburg.


Tijdens het wachten op de reparatie dude at ik een broodje kaas terwijl allerlei taxiebusjes allerlei kinderen ophaalden bij het revalidatie centrum.

18 oktober 2006

ijsje

We gingen wandelen, balonnen kopen in de stad, ik ben zaterdag jarig!!
Onderweg zagen we een mooie rode auto. Ik ben dol op auto's, maar dat is algemeen bekend. Mama vroeg of ik op de dam een ijsje wou, maar in plaats van een kusje, wat JA betekent gaf ik haar een duwtje, zo van nee loop maar door. De shouwburg was open enik heb neg even met de deuren gespeeld. Ik vindt het erg leuk en mama zegt dat ik een beetje moet uitkijken. Dan toch maar naar het smulhoekje. en kijk eens aan een ijsje!! speciaal voor mij een schepijsje overgeheveld in een koek. Mama en de frietjes meneer kijken vol spaning toe of ik dit accepteer,...........tuurlijk .
Thuis krijgt mama een telefoontje van het zieknhuis. Mama is een beetje van streek. Ik hoor woorden als PEG sonde, reflux , medicijnen, maaghernia onderzoek, slikfoto, afspraak.
Ik snap er niet veel van. kziewel,.......

16 oktober 2006

cake en uitslag..

We hebben cake gebakken, mama heeft geholpen, maar ik deed het zware werk!!

Dr Heleboel had ook gebeld, met de uitslag van de PHmetrie. Er komt dus maaginhoud naar boven, dat hoort niet. ik gelooof dat dat reflux heet. ik ga daarvoor medicijnen krijgen anders beschadigd mijn slokdarm. Ook gaan er meer onderzoeken komen en misschien ook nog een keer narcose, en een slikfoto. Maar daarvoor ga ik naar rotterdam, bij een andere doc. over 4 weken mag ik toch nog even naar Dr Heleboel. De uitslag van dit onderzoek is nogal verassend, maar het heeft niet echt veel te maken denken ze met mijn drinkprobleem. tenmisnste dat zeiden de doc's.

15 oktober 2006

fiets


Vandaag gewoon thuis gebleven. lekker in de tuin gefietst op mijn superfiets.
ook had ik een erg goed idee, met plakband heb ik twee buggies aan elkaar geplakt, en ook mijn skateboard aan een fiets. Mama ging fietsen en ik ging op mijn skateboard liggen. Neeeeeeeee het was niet zo gevaarlijk als het klinkt, het was mijn kleine loopfietsje en het was gewoon in de woonkamer. ;P