23 mei 2008

op het dak


vrijdag vandaag, een halve dag school.
ik was op zoek naar de paardetram, mama had thuis ook gezegd dat er vandaag geen zou zijn maar k ben toch gaan zoeken. ik heb um niet gevonden......................
thuis wilde ik eropuit. ik wilde wandelen. dat hebben we ook gedaan. en we zijn met de bus naar vlissingen geweest. ik ben in de parkeergarage geweest waar een mooie lift was. we zijn helemaal naar het dak geweest en weer naar benenden en weer naar het dat en nog eens, heel leuk vondt ik dat. bij de hema hebben ze geen kip. terug naar middelburg. ik was ondertussen best moe. in middelburg wel hema kip. ik kreeg ook een knuffelbeest maar die ben ik gelijk al verloren. jammer hij was best wel mooi , een zebra paard.
ook lekker een ijsje gescoord die ik toen ik het beu was in het water heb gegooid. er kwam een meeuw die mijn ijsje meenam dat vondt ik heeel grappig.

22 mei 2008

schoolreisje

schoolreishet was wel heel spannend vandaag. de paarden zouden op school komen zei mama. ik ben dol op de paardentram! en ze had nog gelijk ook. we gingen op schoolreis. juf marijke ging ook mee. we gingen eerst naar de klas. het was erg drik in de klas want alle mamas en papas gingen zouden gaan zwaaien als we op schoolreis gaan. ik vondt dit best verwarrend. mama ging buiten wachten want het was echt superdruk. in de rij naar buiten. en ja hoor daar stonttie. de paardentram. ik ging met juf marijke erin zitten. en al gauw ging hij rijden. prachtig mooi. we gingen naar miniatuur walcheren. daar heb ik heel fijn gespeeld. er was ook een treintje. die vond ik wel het allermooist. en ben er natuurlijk ingeweest. ook met de juf. we gingen eten in het gras en ik heb heel netjes erbij gezeten, hoewel ik niet gegeten heb. ik ben de hele dag ook iet in de wagen geweest , maar die hadden we wel meegenomen, want misschien was het wel nodg , je weet maar nooit. maar ik heb het zo goed gedaan dat het niet nodig was. we gingen ook weer terug met de paardentram. terug naar school. daar stond mama. we zijn nog fijn naar mac D geweest. daar heb ik patat gegeten. en ik heb fijn nog even met de deuren gespeeld. langs de parkeer garage naar huis, met de lft gespeeld en dan nog even in de telefooncel gedoken, dat vindt ik de laatse paar dagen ook erg interessant.

21 mei 2008

wat ik de afgelopen dagen heb gedaan.........

zondag ben ik met mama en papa naar vlissingen geweest met de bus. we gingen naar de carousel. leuke deuren hebben ze daar ... open dicht open dicht gaan ze
, prachtig mooi. de lift was kapot. dat was wel erg jammer. ik ben namelijk gek op liften. want als je op het knopje drukt............je raad het al gaat de deur open en dicht...........mama ging even checken bij een carouselman en die zei ja hij is kapot, maar als er een kinderwagen de trap op moet dan ben ik er om te tillen. dat is fijn dacht mama , wees naar mij in de wagen , en daarna naar de trap. eh ja ok dan. mama vondt dat wel zielig voor het knulletje. en ik mocht zelf naar boven lopen. en de wagen zetten we op slot. toch jammer van die lift. ik heb even boven rondgeken, spelletje gedaan. maar ben toch weer opzoek gegaan naar deuren. en die ondt ik , tot groot ongenoegen van de kassadame. die de eerste prijs won , kampioen zuurkijken. nou en ik had lol. open dicht open dicht . na een lange tijd en ook nog wat spelletjes boven en weer terug naar de deur, gng mama de wagen halen, die bij de trap ergens op slot stond. Ik ging er helemaal zelf inzitten. gewoon, weet je want ik ben heus een grote jongen weet je. niet zeuren, het is leuk geweest. ik was toch al moe. en na al dat open dicht luste ik wel een ijsje.
maandag naar school geweest. ging allemaal wel ok. behalve dan dat ik de raMen eens even goed ging testen op breekbaar heid. hoe hard kan ik erop slaan totdat de boel het begeeft. dat vonden de juffies niet echt leuk. ik moest erg huilen in de bus. ik was wel moe en wat van streek. de bus ging rijden en er was veel te zien buiten. en ik vergat mijn moeheid, en wilde thuisgekomen lekker wandelen. kippies bij de hema gehaald.
Dindsag ook naar school. niet op de ramen geslagen. mama had gezegd dat dat erg pijnlijk kan zijn. mijn handen enzo. we hadden ook nog gewandeld en een hoed gekocht voor het feest van morgen. bij de intertois was het wel grappig. ik was lekker aan het rondrijden. en wilde de helling op terwijl mama een spel voor mij uitzocht. kijk uit hoor zei mama en ook nog daar kan je niet alleen naar boven dat is veel te steil. YEAH RIGHT!!! ik ben sterk hoor , ik trok mij en de wagen naar boven. dat vondt mama toch wel erg gevaarlijk. en we zijn samen de helling opgegaan en de trap af en nog een paar rondjes , voor de lol.
Woensdag was er feest op school , we vierden de verjaardag van de juffies. ik heb keek versierd en ook nog een hapje ervan geproefd. mama had een tshirt voor mij versierd en ik had mijn hoed op. ik kreeg ook een circus diploma in de klas.
thuis mocht ik kiezen, het is woensdag. ik mag naar de speeltuin, lekker buiten spelen, wandelen.
met de bus, naar macdonalds...............................ik hoef niet lang te denken. ik wil wandelen.. wandelen is dus met de wagen er op uit. buiten spelen is dat ik zelf mag lopen waar ik maar heen wil. maar ik ben best moe en ik wil wandelen. naar de hema. en ook tttsjooeoeoeoe. dat is een nieuw woord en mama snapt het nog niet helemaal. maar ik geef haar nog even tijd. ze is druk aan het denken. auto, tractor? nee dat niet. ze zijn wel in de buurt met tractors bezig en die vinnik mooi , maar ik wil er nu niet heen ik wil tsssjoeoeoeo. het zou de lift bij appie kunnen zijn ............want die had ik ook gekozen. anyway we gaan vanmiddag naar alle liften en roltrappen en schuifdeuren en ik mag lekker spelen. het is wel grappig dat ze me vaak herkennen in winkels enzo en dat ze het meestal helemaal niet erg vinden dat ik lekker speel.