09 mei 2009

wandelen
ik wandel graag. vandaag zijn we ook een flink end gewandeld. ik kijk onderweg graag naar en in autoos. mijn neus en gezicht en handen worden dan ook helemaal zwart van het vuil dat op de autoos zit. ik kijk namelijk graag in de autoos. met mijn neus tegen het raampje gedrukt.
we gingen ook bij de hema kip eten. ik heb ook in de tunnel op de grond gezeten en bij de drukkerij op de mat. ik vind het erg leuk om al die verschillende structuren van mat en tunnelsteen te voelen.
we hebben ook de man met de gitaar gezocht. maar hij ging net weg met zijn foets toen we eraan kwamen. dat was jammer. maar toch moest ik er om lachen.
vrijdag op school hadden we een moederdag kdootje gemaakt. juf S zei dat ik het moest verstoppen zodat mama het niet zou vinden. maar dat ik het niet al te erg moest verstoppen want dan zou ik het zelf niet meer weten. ik heb thuis autoos verstopt. en toen met mijn spraakcomputer mama gevraagd of ze de auto wou pakken. heel veel keer want ik vond het een leuk spel.
ook ben ik vrijdag zelf naar de wc gegaan. en dan ook helemaal zelf. mama was aan het afwassen en ze vondt mij nogal stil op de gang. toen ze ging kijken zat ik op de wc.
we zijn gestotp met de melatonime op advies van kinderarts omdat ik er niet beter van slaap , eerder slechter. de uitslag van de 24 uurs meting is binnen en over anderhalve week moet ik naar de dok om de test resultaten te bespreken.
volgende week krijg ik ook een iq test. en moet ik ook naar de kinderarts. dan de week erna dus naar de neuroloog en naar ergotherapie-praktijk. wel druk allemaal.