25 januari 2007

smurfenstreekdit is mama's wasmachine, ik wil graag helpn, en ik kan dat al heel goed, blauweverf in de wasmachine, mooi he. Blauw wordt het helemaal deze zomer!!!

24 januari 2007

ziekenhuispost van erasmus, begin maart wordt ik geopereerd, een pegcatheder, en na een half jaartje een mickey aarschijnlijk. ik eet sinds drie dagen nix meer . gen brood crackers of zo. af en toe een zakje chips. of een koekje op een hele dag. mama wordt er wanhopig van. de operatie is eigenlijk niet zo gunstig gepland, want ik moet de 12 ofzo nog een sondewissel. nu hgaat mama probeeren of daar een mouw aan te passen is, die sondewissels zijn een waar trauma. aar de datum geeft ook rust , want dat gevecht is half gewonnen, het haeeft heel wat energie gekost om tot hier te komen. maar later meer hierover, mama is in elk geval een beetje zenuwlappig omdat ik de vorige keer toen ik ondernarcose was gestopt ben met ademen en ik moet weer op gang worden gebracht. maar omdat er eerst toch een gesprek komt met de anestesist denkt ze dat het wel goed komt. En mama is net pipi, ze kan alles,..nou ja bijna alles ..of beter gezegd ze denkt dat het kan en het gekke is het gebeurt dan nog ook, dus PIPI

21 januari 2007

ik kan een heleboel en nog veel meer


Knoopjes open en dicht doen, no problem. van mijn jas en mamas bloes. ik kan zelf mijn broek aan doen, alleen loopt het neit zo fijn als ik twee benen in een broekspijk heb. trui uiten aan, maar dat deed ik al toen ik anderhalf was. schoenen uit jas uit. sokken aan en uit. haren kamen. computer aan en uit zetten. Dat vind ik het leukst als ik dan mijn laptop op mamas tafel zet en de stekker van haar laptop in de mijne probeer te steken, maar ik heb dus geen usb en daar word ik wel een boos van want de stekkers passen dus niet.
gelukkig pas ik nog steeds in de kast. ik indt het erg leuk omerin te gaan zitten. en dan de deurtjes open en dicht te doen. Ook vraag ik mama om in de kast te kruipen, en lol ze doet het nog ook. alleen is het erg jammer dat we er niet samen in passen. dat probeer ik weleensen dan roept mama AU.
Ik vindt schanieren erg leuk .Ik open en sluit deuren en kijk dan door het kiertje bij de schanieren.
Wat ik ook kan is het pak nuricia open maken. eerst dopje opendraaien, dat zit best vast, maar ik ben een grote sterke jongen,...
en dan moet ik een vork uit de bestekbak pakken,....

die in het celofaan prikken ,...............
en dan ,......schenken. hier is ook een filmpje van op photobucket.