22 maart 2007

hemAAAAAAAAA


Bij fisio had ik een mooie truuk uitgehaald. Marian had de tractor waar ik graag mee speel verstopt, en op de tafel lag een foto die mama had gemaakt van de tractor. Ik pakte de foto en liep naar de kast om de tractor te zoeken,.........tsk weg, hmmmmm wat nu.....geen tractor. Ik geef de foto aan marian, zij weet vast wel waar de tractor is. ( dit is precies wat de bedoeling was , koek kan al goed met de pictoos overweg en de volgende stap was dat hij in een andere situatie aan een ander persoon ook een picto zou gebruiken om iets te vragen, en naturlijk helemaal uit zijn eigen doet ie het!! hoera)

We gingen naar de stad, en ook naar de hema waar ik bij het restaurant mama vroeg of we daar heen konden gaan. Omdat ik dit nog niet eerder had gevraagd dacht mama dat ze het verkeerd begreep. en ze wilde doorlopen. Ze vroeg toen of ik een ijsje wilde en ik gaf een kusje. We gingen in het restaurant en mama nam
koffie, ik kreeg een ijsje. Op de tafel stonden verschillende HemAAAA folders. En ik wees ernaar want ik wilde erin kijken en zei AA> Mama gaf de folder en ik wilde die andere ook AA . he zeg dat gaat makkelijk. ook die kreeg ik. Ik heb lekker mijn ijsje gegeten. En we waren nogal een interessante show daar in het hema restaurant. Ik heb ook best een zooitje gemaakt, suikerzakjes opengescheurd en harde geluiden gemaakt. Maar daar zijn we ondertussen wel aan gewend. Ik was klaar met mijn ijsje , dat erg lekker smaakte, en gooide,Om de show nog wat interessanter te maken, mijn lepel met een grote boog onder de tafel naast ons.
Mama vondt dat ik goed kon gooien en zei dat ook, maar zei er gelijk achter aan dat 1 keer wel genoeg was. Thuis zijn we ook aan het gooien met ballen en balonnen. Om de beurt en af en toe ook overgooien als ik zin heb. het was supergezellig bij de hema. thuis heb ik ook nog AA gezegd tegen een hema bon, en tas. Volgens deskundigen is het verbinden van vaste klanken aan voorwerpen het begin van praten.
whatever, we zullen zien.