15 februari 2007

peg cathederinfo
en meer info op de site van nee eten

woensdag was ik ineens helemaal niet lekker, zomaar ineens wilde ik niks meer ik ging op de bank liggen en wilde er niet meer afkomen, mama moest bij mij liggen. We hadden een afspraak maar die moest mama op het laatse moment afzeggen waardoor ik erg moest huilen omdat mama moest sms-en. Ik kreeg een paacetamol en heb heel goed geslapen tot wel 12 uur smiddags.daarom kon ik sávonds natuurlijk niet slapen!
gelukkig voel ik me vandaag veeeeeeeeeeeeel beter en zijn mama en ik naar de markt geweest en even verf gehaald bij de hema want de keukenmuur moet zwart. dan steken de picto's beter af zegt mama. ze hangt allemaal picto's op de keuken muur zodat ik kan leren met picto's te comuniceren.
Ik kan al heel goed luisteren hoor. mama zeii vandaag, zullen we gaan dansen en muziek aan zetten en ik liep gelijk naar de radio en zette die aan. Ik snap echt heel erg veel. Zelfs mama verbaas ik keer op keer dat ik zoveel kan begrijpen.Nou mama luister goed, met mijn hersens is niks mis en met mijn oren ook niet!! echt ik kan en snap meer dan ieereen denkt, alleen heb ik er niet altijd zin in! en dan kun je praten tot je een ons weeg als ik niet wil, dan wil ik niet.ook als ik bng ben zoals dat we naar het ziekenhuis gaan, dan wil ok ook niet luisteren of beter gezegd dan kan ik gewoon even niet, dan neemt de angst de overhand en ben ik gewoon te dieo in mijn angst om de woorden te kunnen begrijpen. het is niet dat ik niet wil ofzo, maar ik zit er dan zo diep in dat ik niet kan. En dat gebeurt ook als ik niet weet wat er komen gaat, dan ben ik gewoon bang, ook een deetje heleboel omdat ik al zoveel heb meegemaakt.slangetjes doktors ziekenhuizen. gewoon heel veel voor iemand van nog maar 4 jaar. het laatste half jaar heb ik 5 keer in het zieknehuis gelegen met de volgende operatie meegerekend. En zeg nu zelf dat is toch een heleboel voor een stoere vent van 4 jaar. Mama vindt dat ik een bikkel ben. watn ik spring nog steeds vrolijk in het rond, en hoewel het mama is die me iedere keer naar al deze elende toesleept, heb ik het grootste vertrouwen in haar. en zoek ik ook troost bij haar als het allemaal even tegenzit.

13 februari 2007

gele autoos


In de straat zijn de mannen weer bezig de straat voor de tweehonderste keer aan het openbreken. vanmorgen was er zelfs een man vlak voor de deur aan het lassen. dat vondt ik niet echt prettig en moest een beetje huilen. Nic kwam ook nog gezellig langs en we gingen met de auto op pad. daarna ging nic nog ff spelen met mij. dat vinnik erg leuk. Nadat nic weg was kwam corrine langs, zij is doof, en leert mama met haar handen te praten zodat mama dat weer op haar beurt aan mij kan leren. handig hoor. In het begin zat ik in de gang. het is toch even wennen voor mij zo'n dove mevrouw. maar ik ben niet zo stom als het meisje dat ik vanmorgen in de lidl zag en ik ben gewoon bij corinne en mama gaan zitten. Weet je anders is heus niet gek! anyway,dat meisje in de lidl was compleet irritant, ze volgde me door de hele winkel om naar mijn pleister te staren. voor de kar , naast de kar. Mama vroeg of ze ook in zon karretje wou met een pleister. zo geregeld.
O ja eindelijk een antwoord van de dok in r'dam. mama was al dat gezever een beetje zat en heeft toen maar de secretaresse of zo gevraagd om als boodschappedame te spelen, en of zze dan aan de dok kon doorgeven dat er ook een biopt moet worden genomen,.....ze zou het doorgeven en terugbellen,.... gister,.....dus mama vandaag weer bellen, EN dit gaat nog steeds over de BELAFSPRAAK van EEN FEB die begin januari al gepland was, ongeloofelijk he??? anyway, de biopt en de kijk operatie zijn gepland voor de zelfde dag als de peg wordt geinstalleerd. en de dok spreekt mama wel in het ziekenhis. OMG ok dan maar. t moet tog niet gekker worden!