09 oktober 2012

storm na de stilte

twas wat stil op mijn blog. dat betekend niet dat ik gestopt ben met mijn visie op de wereld. het betekend ook niet dat er niks gebeurt in kai-land. de stilte had meer te maken met wat wil ik kwijt en wat houd ik voor mezelf. daar ben ik nu uit en ga weer aan de slag. eerst wat dingen die er gebeurt zijn.... de vakantie is voorbij en ik heb er van genoten, heerlijk niks doen. nou niet echt niks maar we noemen dat zo. niks doen. dat houd in dat er niet zo veel moet en dat er geen school is. we hebben veel autoos gezien. en nummerborden gekeken. dat vind ik erg relaxed. speeltuinen en dat soort dingen wou ik niet zien deze vakantie. ik vind dat te druk en te lawaaierig. daar kan ik slecht tegen op het moment. dus even niet. op school gaat het ook goed. we doen daar ook leuke dingen, al word het me aan het einhd van de dag wel wat te veel. dan raak ik wat vol. dat uit ik dan weer vooral op het moment dat ik thuis kom en ga dan languit protesterend op de straat of stoep liggen. mama en de taxi cahffeur helpen me dan naar binnen, en gek genoeg als ik dan binnen ben gil ik even uhueeee en dan is het over. dan ga ik fijn met mijn spelcomputer en mama spelen of ik roep kip, wat dan betekend dat ik een eindje wil wandelen en een kipcorn halen. de kipcorn sluit de wandeling af.
we hadden op school ook een leuke workshop van circus tadaaaaaaaaa. ik mocht jongleren op het podium nadat we de hele ochtend geoefend hadden dat was geweldig leuk! wel druk enzo maar de juffen zorgden  ervoor dat er genoeg ontspannings momenten voor mij waren zodat het een leuke dag was.
 vandaag heb ik heel veel treinen uit het raam gegooid. kletter bang. dat was mooi. niet omdat ik boos was hoor. ik wilde filmen hoe de treinen vielen. dat gebeurt ook vaak in de youtube filmpjes van thomas de trein. ze vallen en  botsen....en dat wou ik ook. de films zijn mooi gelukt. gelukkig zijn de treinen niet kapot vond mama maar daar denk ik dan weer niet over na. gevolgen is moeilijk voor mij ik zit meer in het moment NU en niet in straks of later, ik film heel graag en ik film alles. ook fotograferen doe ik graag. en ik kijk ook altijd alles terug keer op keer. ik ben op zoek naar bepaalde nummerborden om te filmen en fil m ook wieldoppen, maar niet gewoon elke , nog steeds die ene van renault en een van peugeot. nu vind ik ze extra mooi als ze verroest zijn dat is nieuw. dan zijn ze mooi verkleurd en ik noem ze vies.  ik film elke dag. ook het woord BEN film ik, of ik maak er fotoos van, waarom het woord ben?? goeie vraag, ....